Ki van itt?

Oldalainkat 361 vendég és 1 tag böngészi

  • habszi

 

Sziasztok!

Amint azt sok törzsolvasónk tudja, a HálóZsák egyik legfőbb célja az, hogy minél szélesebb körben megismertesse a képregények világát a hazai olvasóközönséggel. Ennek egyik eléggé ritkán látott aspektusa az, amikor igyekszünk kiegészíteni az újságárusoknál vagy a könyvesboltokban kapható megjelenéseket olyan történetek magyarításával, amelyek a papíralapú piacon aligha állnák meg a helyüket.

Ennek részeként készült el a BlaTeCóról ismert SilSur segítségével a mostani kiadvány is, amely – ahogy a képből hamar kitalálható – a Kingpin nemrég megjelent két különszámához, a Végtelen Hatalomhoz kapcsolódik. Egészen pontosan eljátszik azzal a gondolattal, hogy mi lett volna, ha annak egyik kulcsmomentuma teljesen másképpen alakul. Felteszi azt a kérdést, hogy Mi lett volna, ha az Ezüst Utazó birtokába kerül a Végtelen Hatalom?

Ez a füzet remélhetőleg csak az első lesz a sorban, amelyet majd maga az esemény előzménysztorija is követ nemsokára, hiszen egy másik oldal ismert beírója, BuB (remélhetőleg) igen nagy serénységgel dolgozik már annak grafikai munkálatain.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Plotty 2014-04-28 18:57
Ezt épp tegnap olvastam, a Kingpin kiadás kapcsán :D sikerült összeszednem a lemezeimen gyűjtögetett honosításokból a történethez kapcsolódókat, és ez is megvolt. Persze kicsit más néven, de kiadó közelibb honosításban :D Nem akarom elárulni a nevét, de őt nem lehetett megkérni rá, hogy tegyétek ki? Mondjuk egy kis névváltoztatással :-)
# talgaby 2014-04-28 19:49
Hogy fogalmazzam meg szépen?
Ez, akárcsak a régi Pókok, okkal került újrafordításra. És újra beírásra.
# D 2014-04-28 20:13
Nagyon köszönöm ezt a történetet! Nekem a Kingpin kiadványainak 90%-a megvan, és pont a hálózsáknak és az ehhez hasonló honosító oldalaknak köszönhetően szerettem bele a képregények világában. mert amúgy az újságosnál és a könyvesboltokban max csak belelapozgattam a papírverziójú képregényekbe, de sokalltam értük a pénzt. Most már máshogy állok hozzá. nagyon örülök, hogy a Kingpin történet kiegészítésére is sor kerül ezzel. (titkon remélem, egyszer a polgárháborús történetek mindegyike olvasható lesz magyarul).
# talgaby 2014-04-28 23:35
Polgárháborúra nagyon ne számíts, az már elég lejárt lemez. Talán az allcomics foltozgatja még. De a Végtelen Hatalomhoz kapcsolódó sztori még lesz itt, és az sokkal-sokkal jobb lesz ennél is. :)
# D 2014-04-29 09:50
A Kingpin a májusi Marvel+-ban kezdi el kiadni a Polgárháború legvégét 5 részben (Amerika Kapitány halálát), tehát szerintem annyira nem lejárt lemez.
Egyébként igen, az allcomics illetve az X-fanzine oldalakon találtam polgárháborúhoz kapcsolódó képregényeket.
Mindenesetre a Végtelen Hatalomhoz kapcsolódó füzeteket is nagyon várom :)
# Balog 2014-04-29 11:28
http://chronopolis.kepregenytar.net/ Itt találni még a témába vágó képregényeket ;-) Itt egy előzmény a Thanos küldetése, és egy folytatás a Végtelen Háború is. Sajnos a 3. történet az Infinity Crusade nincs meg sehol. De majd hátha... ;-)
# talgaby 2014-04-29 13:15
A Thanos Quest kinn lesz nemsokára itt is. Vadiúj fordítás, vadiúj, csodaszép szken.
# Tits 2018-03-25 17:04
Thanos
# Tits 2018-03-25 17:05
Igazatok van
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta