Ki van itt?

Oldalainkat 499 vendég és 0 tag böngészi

avengers-v1-280-hirEgy kicsit tovább lassítunk az iramon a Bosszú Angyalai 280-as részében, mielőtt újra belecsapnánk a lecsóba. Ez egy újabb olyan füzet, ami már magyarul is megjelent a boldogult emlékű Marvel Extra lapjain. De, ha már annyira benne voltunk a ritmusban és jó szkenn is akadt hozzá, úgy gondoltam, miért ne készítsük el ebből is a mi magyar változatunkat? A gondolatot tett követte, és ennek eredményét láthatjátok, ha elolvassátok a történetet.
Ez a sztori egy tökéletes beszállópont azoknak, akik nem ismerik az Angyalok történetét, ugyanis az Ostrom alatt szerzett – részben maradandó – sérüléseiből lábadozó Jarvis a 22 oldal alatt lepörgeti az Angyalok történelmének főbb elemeit, bár a szokásostól eltérő módon, a saját szemszögéből. Így megismerünk olyan részleteket is, amiket nem láthattunk vagy nem sejthettünk, megismerjük az Angyalok életének nemcsak a hősies, hanem a nagyon emberi részeit is. Felelevenedik pár nagy győzelem és vereség emléke, és közben Jarvis végig a sorsdöntő kérdésen töpreng: vajon maradjon-e a posztján vagy vonuljon vissza ettől a veszélyes életformától? Mire elolvassátok a füzetet, megismeritek a döntést és annak hátterét.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elil gariand 2014-05-03 10:44
Juhééé ! köszönöm !!!!! :D
# Farek 2014-05-04 19:30
Nagyon szívesen.
# matarese 2014-05-07 13:02
Anno mikor megjelent nálunk, ezt tartottam az egyik legjobb résznek (nemcsak az Ostrom sztorit, hanem Jarvis visszaemlékezését is).
Köszönjük!
# Farek 2014-05-07 14:21
Csak magamat tudom ismételni: nagyon szívesen. Szerintem is jó, ahogy a hírben is említettem, tökéletes beugró pont új olvasó részére.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta