Ki van itt?

Oldalainkat 474 vendég és 0 tag böngészi

Néha az átvett sorozatoknak megvan az a hátránya, hogy hiába van belőlük elég sok, ha egyszer az eredeti alkotógárda már réges-rég kiszállt a honosításból, és a cím emiatt csonka marad. Így jártunk ma délelőtt Alan Moore Top 10 című szériájával, amelynek a hatodik száma az utolsó, amiből van magyar változatunk. (Igaz, cserébe lesz majd ezután egy teljes minisorozatunk és egy GN-ünk.) Viszont hogy ne legyen unalmas, szerepel benne a Télapó. Aki nem egészen azt hoz a puttonyában, amire számítana az ember.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# mxyzptlk 2014-05-14 10:06
A végén az isten bár nagyon jó volt.
# godemperor 2014-05-14 20:21
Ha kicsit ritkul a meló, ezt a képregényt annyira imádom, hogy szívesen fordítanám (sajnos ez kb télen lesz legközelebb aktuális...). Az ezt követő rész még megvan Kendrától angolul.
Technikai kérdés: Ghanima felhasználónévvel nem tudok belépni az oldalra. Anno jött email, aktiváltam, rögtön utána már nem tudtam vele belépni. Ránéznétek hogy mi hibádzik? Köszönöm szépen! (angolhoz értek, technikai dolgokhoz nem, elnézést, ha "emlékezz rám"-ra be van állítva egy fiók, nem tudom az zavarhatja-e a másikat)
# mxyzptlk 2014-05-15 18:51
A comixon még régen olvastam a prometheat ami szintén alan moore alkotása, és szintén jó volt, az fent lesz az oldalon?
# talgaby 2014-05-15 20:30
Nem. Túl kevés készült el belőle ahhoz, hogy újraközlésre kerüljön. Bár lehet, egy másik oldal kitette, de sok értelme nincs. Nem is nagyon tudok olyan fordítót a jelenleg aktív honosítók között, aki egyáltalán alkalmas lenne rá.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta