Ki van itt?

Oldalainkat 369 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Immáron ötödik éve, hogy azzal ünnepeljük L. Frank Baum születésnapját, hogy belekezdünk egy általa írt Oz-regény marveles feldolgozásába. Idén a Road to Oz, vagyis magyar keresztségben az Oz országútja című regénnyel ismertetjük meg a nagyérdeműt, amely nem túl meglepő módon egy Ozba tett újabb utazással foglalkozik, és amely során újabb bámulatos szereplőket és furábbnál furább népségeket ismerhetünk meg. Kezdve a mostani számban a Kócos urasággal, a szeretetmágnes büszke tulajdonosával, aki igen komoly érdeklődést mutat a Butterfield felé vezető utak iránt, ám nem azért, amiért a legtöbben gondolnánk.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# plotty 2014-05-15 16:29
Van hír a marvel folytatja? (Még ha Marvel-Oz Now néven is :-))
# talgaby 2014-05-15 17:14
Bár a Marvel nagyon próbálta úgy eladni, hogy ez csak egy rövid egy-két éves szünet lesz, valójában az, hogy nyolcról lementek hat, majd öt füzetre regényenként mutatja, hogy nem igazán hittek benne, és az alkotók is úgy nyilatkoznak, hogy ennyi volt. Én is sajnálom, mert ezen kívül ugyan hiába vannak százával (tényleg) az Oz-képregények, igazából egyet se találtam még, ami jó lett volna – beleértve Shanower nemhivatalos folytatás-képnovelláit.
# plotty 2014-05-15 18:08
Tehát, ha nem lesz Marvel ennyi, vége? vagy azért választasz valami más sorozatot, amivel folytatod a megkezdett regényfolyamot?
# talgaby 2014-05-15 20:32
Nem tudok a későbbi regények képregényes adaptációiról. Az általam ismert Oz-sorozatok mind csak Oz földjén játszódó kalandok, nem a hivatalos regények feldolgozásai. Ráadásul mivel amúgy is igyekszem a lehető legjobban leépíteni a honosító tevékenységemet, így egyszerűen megragadom az alkalmat és jövőre én is lezárom ezt a részleget.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta