Ki van itt?

Oldalainkat 495 vendég és 0 tag böngészi

groo-death-taxes-1-hirSziasztok!

Heti betevő hétfő délelőtti Groonk egy vadonatúj (nos, a HálóZsák szempontjából vadonatúj) minisorozat, a Halál és adók első számát takarja, amely az eddig kitett barbárkalandjaink közül talán a leginkább politikai természetű lesz.

Bár ez talán annyira nem fog feltűnni a szokásos tanmeseszerű társadalomkritika és persze kedvenc kardforgatónk szokásos bamba tekintete mellett. Aki amúgy ebben a történetben egy új királyságba vándorol, ahol az érkezése híre a szokásos reakciók (pánik, rémület, tömeghisztéria, vaktában menekülés stb.) mellett egy új, kifejezetten Groo-ellenes megmozdulást is maga után von, amely egyben jó ürügy arra, hogy az uralkodó újabb adókat vessen ki. És hogy a halál része honnan jön a címnek? Nos… Grooról van szó. Szerintem kitaláljátok gyorsan.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Couthon 2014-05-19 10:11
Ezt direkt az adóbevallás határideje előtt egy nappal raktátok ki?
# talgaby 2014-05-19 11:28
Igazából teljesen véletlen. :) Ha tudtam volna tartani az eredeti ütemtervet a CO-s cuccokkal, akkor most a következő (egyben talán utolsó) Groo-mini közepe felé tartana az utóközlés. Szóval az egész kirakás abszolút ad hoc módon megy.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta