Ki van itt?

Oldalainkat 364 vendég és 0 tag böngészi

thanos-quest-1-hirSziasztok!

A Kingpin kiadó gondozásában nemrég megjelent az Infinity Gauntlet (magyar címe: Végtelen hatalom) című 1991-es nagy Marvel-esemény, amelynek nemrég már bemutattuk egy lehetséges alternatív kimenetelét egy What If… segítségével. De nem az volt a fő kapcsolódó sztorink, hanem a mai füzetünk, melyet eredetileg a Marvel+ második különszámával együtt tettünk volna ki… de a grafikai munkálatok sajna túl elhúzódónak bizonyultak.

A Thanos és a Végtelen Ékkövek című kétrészes – ámde darabonként félszáz oldalas – minisorozat a Végtelen hatalom közvetlen előzményeként szolgál, azt meséli el, miként tett szert Thanos a Végtelen kesztyűre, pontosabban az abba ágyazott mérhetetlen hatalmú ékkövekre. Ehhez az univerzum leghatalmasabb lényeivel kell összemérnie a tudását, erejét, de legfőképpen az eszét, hogy aztán megmutassa nekünk, miért tekintik a legtöbben őt a Marvel-univerzum legveszedelmesebb lényének.

Megjegyzendő, hogy ez a történet régóta elérhető a Chronopolison Thanos küldetése címen. Habár ilyen felújítások esetében a hírben és a füzetgalériában is linkelem az eredetit, ez most elmarad. Nem csak azért, mert egy szép, HD digitális szkenben nyújtjuk át ezt most nektek, hanem mert… nos, szerintem egy oldalnyi szöveg összevetése után hamar belátjátok a valódi okot. (Amúgy a cím nem azért változott, hogy mindenáron más legyen, hanem mert ez nem igazán küldetés, hanem zarándoklat, de az nem jön ki jól magyarul. Szóval inkább kitaláltam egy teljesen eltérő címet neki.)

kieg.: Mint a hozzászólások között felhívták a figyelmemet, rögtön a füzet címében sikerült egy meseszép elgépelést ejtenem, ezért a 00 és 02 jelű oldalak lecserélődtek a helyes változatra. A füzet bélyegképein szokás szerint nem látható a változás, de ez senkit se zavarjon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elil gariand 2014-05-19 19:04
huhh. elég ijesztő. ezért mondottam volt, hogy a bosszúállók harmadlagos részének kicsit erős lesz ő.
:) Nemcsak irgalmatlanul erős, de okos is.
de viszont van akitől fél (nemlövömlekitől :)
# flashman 2014-05-20 09:15
Köszönöm a Thanos és a Végtelen Ékkövek első részét. Ezek a kozmikus sztorik a legjobbak. :) A rajzok valami elképesztően szépek és a történet is klassz. Thanos nagyon badass. :D Várom a folytatást. :)
# nightlife 2014-05-20 13:58
Nagyon király, köszi. A címlapon viszont kimaradt egy "e" betű a címből... :P
# nightlife 2014-05-20 14:03
Meg a belső címlapon is...
# talgaby 2014-05-20 17:19
Lol, tényleg. Senkinek se tűnt fel eddig. (A két réteg amúgy koppra ugyanaz, azért.) Mindjárt javítom.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta