Ki van itt?

Oldalainkat 495 vendég és 0 tag böngészi

me-bosszuallo-hazafi-hirSziasztok!

Viszonylag ritka madár nálunk a hétfő délutáni frissítés, ma mégis kaptok tőlünk egy eléggé terjedelmes olvasnivalót, köszönhetően Ben Reillynek és Genzónak, akik elkészítették a Marvel Enciklopédia következő kiadványát, amelyben mindent megtudhattok a képen is szereplő Amerikai Kapitányról.
(És ha valaki úgy érezné, hogy a megjelenés gyanúsan közel esik az Amerika Kapitány 2: A tél katonája című film bemutatójához, az ráérzett, mert kifejezetten ahhoz kapcsolódóan készült – bár sajna kicsit megkésve.)

Emellett mindenki figyelmét felhívom arra, hogy a Marvel Enciklopédia ez évtől kezdve hivatalosan is rovatnak minősül, nem pedig a FanArt egyik galériájának. (És amint zozinak lesz ideje megcsinálni, lesz is egy szép gomb neki a Rovatok dobozban.)
A másik fontos változás, hogy a JPEG-ek helyett a magazint magazinformában közöljük, vagyis egy szép PDF-ként, amit mindenki kedve szerint olvasgathat. Ha valakinek gondot okoz egy PDF megnyitása, pláne böngészőn belül, annak javaslom, hogy telepítse a Sumatra nevű olvasót, amely jóval kisebb és gyorsabb, mint a legtöbb ismert alternatíva (Acrobat, Nitro, Foxit).

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# jedi 2014-05-26 17:27
Az egyetlen MARVEL karakter akit nem sajnáltam,mikór megtudtam,hogy végleg kiütik a a bandából,túlzottan propaganda karakter.Fekete Párducot jobban bírom még.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta