Ki van itt?

Oldalainkat 530 vendég és 0 tag böngészi

transformers-v1-91-hirSziasztok!

Mint azt az elmúlt hetek során észrevehettétek, némi visszaesés állt be a Transformers frissítések terén - igen, tudom, hogy eléggé finoman fogalmaztam... Ennek oka főként abban keresendő, hogy Tyrant szabadideje jószerivel a nullával egyenlő, de ennek ellenére mindent elkövetünk, hogy időről-időre azért hallassunk magunkról. Így tehát ma végre ismét az alakváltóké a képernyő, méghozzá az Első regeneráció kilencvenegyedik száma következik, amivel is belekezdünk az időközben véglegesen lezárult sorozat harmadik történetébe, amely a Végzet címet viseli.

Skorponokot legyőzték, a Kibertronon azonban a kedélyek még nem nyugodtak meg. Miközben a Földön maradt Optimusz önmagával próbál zöldágra vergődni, addig Nagyágyú a galaxis túlsó végén a bolygó mélyén tett felfedezései ébresztette kételyeivel viaskodik, és oly lépésekre szánja el magát, amikkel nem arat feltétlenül osztatlan sikert. Mindeközben Husáng végre elérkezettnek látja az időt, hogy felfedje magát és bevesse drágalátos csodafegyverét az autobotok ellen. Azonban a háttérben felsejlik egy minden eddiginél komolyabb fenyegetés, ami nem sok jót igér a továbbiakban... Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# GeorgKomor 2014-06-01 11:44
Egyik kedvenc sorozatom ez, beszarás milyen jó újra ezt a történetfolyamot olvasni. Kisgyerekként még az első generációt olvastam, mert előfizettek rá a szüleim, erre most itt a közvetlen folytatása. Köszi! :)
# elil gariand 2014-06-01 15:57
ha rákattintok bejelentkezést kér :(
asszem szokott hiba lenni...
# talgaby 2014-06-01 17:32
Igen, a szokásos hiba, átírtam a linket a hírben.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta