Ki van itt?

Oldalainkat 574 vendég és 0 tag böngészi

Szereted a sci-fit?

Onnan is a ponyvásabb fajtát, ami nem az élet nagy kérdéseire keres nagy sóhajtások közepette választ, hanem csak szórakoztatni akar… miközben mellette továbbra is válaszokat keres?

Akkor a mai nap a te napod, kedves olvasó, mert a körülmények játéka folytán a délelőtti és a délutáni frissítéssel is a Sci-fi részlegünk bővül, ráadásul rögtön így reggel egy eléggé termetesebb példánnyal.
Ugyanis ma a Top 10: A negyvenkilencesek című GN újraközlését tekinthetitek meg, ami közel száz oldalban meséli el nekünk a Top 10 című sorozatban látott enyhén kifejezve is szokatlan metropolisz alapításának történetét.
A CO látogató talán még emlékeznek rá, hogy a lassú honosítási tempó miatt ez anno négy külön részletben jelent meg ott. Itt az eredeti formátumban, egyetlen könyvként olvashatjátok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Magnus 2014-06-05 22:53
Már először is imádtam. Viszont nem tudom követni, hogy itthon a TOP10-ből eddig mennyi lett honosítva. Olvastam a Smax spinoff szériát is, amit szintén türelmes és dolgos kezek honosítottak. Tudom, hogy 12 rész után vége lett a kiadásnak. (Vagy Alan Moore írta meg ilyennek? Ezt sem tudom) Jó volna némi hír arról, hogy az eddig honosítottakon kívül (Balder haláláig) van-e még a kiadásból vagy ennyi volt?
# talgaby 2014-06-05 23:44
Az első sorozatból – amit Moore 12 részesnek tervezett – készült el az első tpb anyaga, ezt már kitettük. Mellé a 49ers négy részletben, ez ment ki most. Plusz az egyetlen hivatalos spin-off, az ötrészes Smax, ami szerintem a Groo után lesz a hétfői heti sorozat, egyben számításaim szerint a CO-hagyaték utolsó kikerülő darabja. Aztán a délelőtti frissítések is megritkulnak heti kettő-háromra és mind Múzeum lesz, vagy pár kósza FanArt cucc… bár abból hónapok óta most először kaptunk csak új anyagot.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta