Ki van itt?

Oldalainkat 285 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Ha valaki most elcsodálkozik azon, hogy mit keres itt ezen a napon ez a frissítés, azok számára mondom, hogy az év eleji egyhónapos plusz kényszerszünet miatt felborult a Dagobert életének közlési terve, ezért muszáj volt kiszemelnem egy olyan hónapot, ahol duplán frissítem. És valahogy úgy érzem, hogy a klondike-i trilógia a legalkalmasabb a sűrített megjelenésre.

Vagyis, bizony, Don Rosa annyira szerette Dagobert életének ezt a szakaszát, hogy két hivatalos fejezettel is kibővítette az eposzát, melyek az eddigi számozási séma szerint a 8b. és a 8c. sorszámot viselik.
A mai történet címe a Félelem Fehér völgyének foglya, amely cím nem másra utal, mint magára Aranykára, Dagobert életének egyetlen igazi szerelmére, akit hősünk ebben a történetben magával hurcol a kunyhójába, hogy megmutassa neki, milyen élete van valójában egy aranyásónak.
Ám hogy ne legyen ennyire egyszerű az élet, a történetben felbukkan három valós vendégszereplő is, akik minden bizonnyal eléggé ismerősek lehetnek a vadnyugati történetek kedvelőinek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# matman 2014-06-08 15:04
Nagyon jó! Köszi a feltöltést!
# mozo 2014-06-09 10:38
Ez tényleg jó, nagy meglepetésemre :)
# matman 2014-06-12 20:25
Akkor még nem olvastad a többit? Ha így van, irigyellek:)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta