Ki van itt?

Oldalainkat 328 vendég és 0 tag böngészi

red-sonja-wrath-tpb-hirSziasztok!

Habár tavaly megígértem, hogy végeztünk a Vörös Sonja-napokkal, ez csak (nagy)részben volt igaz: a v4-es ongoing nem folytatódik tovább, mint ahogy a Queen Sonjába sem kezdünk bele, ám még jó két és fél évvel ezelőtt honosításra került egy két miniből álló sztori első fele, amely a magyar keresztségben az Istenek haragja címet viseli, és amelyben Sonja nem csak a családja eredeti népével ismerkedik meg, hanem kirándulást tesz a fagyos Északra, Odin és nemzetségének otthonába, hogy szembenézzen a csalárdság istenével, Lokival, sőt, magával az istenek atyjával is!

Vegyétek ezt a kötetet egyfajta búcsúajándéknak, amellyel végleg istenhozzádot mondunk a hirkánok legismertebb leányának és az ő kalandjainak – legalábbis addig, amíg fel nem bukkan majd egy újabb honosító(páros), aki folytatja ezeket a kalandokat.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# apa1970 2014-06-08 10:51
Köszönöm a Sonja honosítását. Öröm volt újra fantasy témájú képregényt olvasni. Remélem ha Sonjával nem is, de más fantasy hősökkel, történetekkel hamarosan találkozom az oldalon.
+1 # talgaby 2014-06-08 11:30
A TF-ek és az élet eléggé lekötik Aldariont, de legjobb tudomásom szerint dolgozik azon, hogy a korábbi részlegét, a fantasy-képregényeket se hanyagolja el.
# petr 2014-06-10 16:14
Ez nagyon szomorú hír!! Tényleg nem lesz több? miért? engem érdekelt volna, és nem csak a lökhárítói miatt. Conan esetleg lesz helyette?
# talgaby 2014-06-10 19:44
Tőlem biztos nem, plusz a Conan viszonylag emberi rendszerességgel megy tudtommal az allcomicson. Részemről én elég sok mindent leadtam az elmúlt egy-két évben, ami a felhalmozott készletek miatt most kezd csak el érződni. Nem fogok semmi újba helyette.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta