Ki van itt?

Oldalainkat 297 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Újabb évet öregedett a mi kicsinek immár aligha nevezhető oldalunk, ismét eljött hát az ideje, hogy valami különlegességgel örvendeztessük meg az olvasóinkat. Mit szólnátok mondjuk egy kis Batmanhez, amelyet Mike Mignola, a Hellboyról elhíresült rajzoló személyesen jegyzett? Jól hangzik?
Lefogadjuk, hogy igen. Ha még hozzátesszük, hogy a történet a XIX. század végnapjaiban játszódik, és a Denevérember nem mást vesz üldözőbe, mint a hírhedt Hasfelmetsző Jacket, akkor már biztos felkeltettük mindenki érdeklődését ez iránt a másvilági könyv iránt.
Nem is húzzuk tovább a szót, jó olvasást kívánunk a viktoriánus Köpenyes Igazságosztó izgalmakban és eléggé szokatlan fordulatokban bővelkedő kalandjaihoz!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# wesew 2014-06-10 22:23
Boldog születésnapot az oldalnak! Köszönet a csuda jó Batman történetért.
# Logaan67 2014-06-11 09:22
Boldog születésnapot és további sok sikeres évet kívánok az oldalnak!
A különleges Batman történetért külön köszönet!
# eil gariand 2014-06-11 21:21
Darkos történet. Igazi 20.század eleje. Viktoriánus Gotham :)
# talgaby 2014-06-19 21:32
Nos, a jelek szerint az olvasóink az éveken át tartó folyamatos fülrágás ellenére mégsem kívánják olyan fenemód Batmant. A nagy lelkesedésből arra futotta, hogy ennek a GN-nek az olvasottságát még a Múzeum is meg tudja ugrani. Nos, legalább ezzel a részleggel sem kell soha többé görcsölni, meghagyjuk a Bőregeret a NewGennek. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta