Ki van itt?

Oldalainkat 538 vendég és 0 tag böngészi

ma-avengers-giant-size-00-hirMivel a keleti parti csapat mai története is már régen kikerült, ezért úgy volt, hogy ma folytatódik a Bosszú Angyala vagyok minisorozat. Sajnos szervezési gondok miatt (röviden: elszúrtam...) egy hónapot csúszik a következő rész. De sebaj, addig itt egy nagy adag a könnyed hangvételű Marvel kalandokból, mégpedig a Marvel Kalandok: Óriás méretű Bosszú angyalai különszám!
Nem tudom, ki hogy van vele, de már biztos elgondolkodtatok páran, hogy hogyan is alakult volna a Bosszú Angyalai és a világ sorsa, ha Amerika Kapitányt nem olvasztják ki! Vagy nem ők, hanem korábban talál rájuk egy csapat szuperhős! Éppen ezért ismerkedjetek meg Vénusszal, Namorával, Csodafiúval, Jimmy Woo-val, Gorillaemberrel, és M-11-gyel, az Emberi Robottal, az 1950-es évek szupercsapatával, Atlasz Ügynökeivel!!! Akiknek ezek a hősök ismerősök, azok nem tévednek, már szerepeltek az oldalon, a Mindörökké Angyalok történetben (irány olvasni!). Nos, itt ők találják meg a jó Kapitányt, aminek nem várt hatása lesz az Angyalokra. De miért is lenne mindez olyan nagy baj? Pláne, ha minden szép és jó, eljött a világbéke? Ja, hogy azért, mert mindezek mögött Kang, a Hódító áll?
Bónuszként pedig elolvashatjátok az Atlasz ügynökei csapat két tagjának, név szerint Namorának és Vénusznak az első megjelenését. Sok mindent nem tudok elmondani ezekről. Negyvenes évekbeli báj és rajzstílus, valamint baromira hülyén kinéző Namor. Már csak ezért is megéri elolvasni őket :)
Ja, és keleti vonalon most a Bosszú Angyalai 282. esedékes.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elil gariand 2014-06-28 15:27
ez álmaim napja! :D
Három BA egyszerre, egyben és egymás után :)
= KÖSZÖNÖM !!!!
# Farek 2014-06-28 19:49
Szívesen! Mondanám, hogy mindig ilyen lesz ezentúl, de az nem lenne igaz :)
# joustoe 2014-06-29 10:31
a 9. oldalon a vagyunk el lett ütve, "vazyunk" van írva :)
lesz ma TF?
# talgaby 2014-06-29 12:24
Ha hétvégén nem kerül ki valami 10-ig, hétköznap délután háromig, akkor 90%-os valószínűséggel aznap nincs friss. Évek óta igyekszünk tartani ezt a rendet pont azért, hogy az olvasóink előtt kiszámítható maradjon az oldal.
# elil gariand 2014-07-01 07:56
a Mindörökké Angyalok végén Amcsi kapcsi gyönyörű beszédet mondott :(
# Farek 2014-07-01 10:19
Csak nem most olvastad először azt a történetet? Akkor már volt értelme kirakni a linket :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta