Ki van itt?

Oldalainkat 1488 vendég és 0 tag böngészi

awc-v2-023-00-hirLezárul – majdnem – a nyugati Angyalok nagyszabású, időutazós kalandja a Nyugati Part Bosszú Angyalai v1. 23. részében. Az idővonal már hétfelé szakadt, de én ezek közül most csak hármat emelek ki (a többi mondvacsinált):
1. I.e. 2940-ben az Angyalok Rama-Tut maradék követőivel vívnak nemszeretem harcot, miután minden esélyüket elszalasztották a visszatérésre. A fölösleges áldozatok elkerülése érdekében visszavonulnak Khonshu, a Hold bosszúálló istenének templomába, ahol a papok gondjaikba veszik őket, és hogy valahogy elüssék az időt, Sólyomszem kézimunkázik egy kicsit nekik (rossz az, aki rosszra gondol :P). És így megtudhatjuk, hogy mi köti össze Sólyomszemet Holdlovaggal.
2. Seregély bosszúszomjasan üldözi Fantomlovast, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljon vele azért, amit tett. A Lovas nyomában eljut annak szent helyére, ahol megtörténik a nagy összecsapás, melynek végkimenetele később még visszaköszön az Angyalok életében…
3. Pym, Bonita és Holdlovag meglátogatják az F4-et, hogy megpróbálják megszerelni az összetört időgépet, és annak segítségével megtalálják végre eltűnt társaikat. Míg zajlik az ötletelés, Pym itt is nagyképűsködik egy sort a képességeivel és tudásával, csodálom, hogy Richards nem kever le neki egyet. Mindegy, a lényeg az, hogy egy szívvel-lélekkel végzett munka jutalma nem is lehet más, mint a siker! És közben van egy kis idő Holdlovag eredettörténetére is. Hát nem csodás? ;)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elil gariand 2014-08-09 11:40
Elképesztő ! Ég és föld a különbség ha összehasonlítjuk egy mai már-már élőnek ható képregénnyel ! A régi hangulatosabb, jobb,
a mai viszont grafikailag van a csúcson!
# talgaby 2014-08-09 14:30
Csak a színezés más akkor és most. Akkor négyszínnyomásos nyomdához alakítottak mindent, ma már úgy színeznek, ahogy akarnak. Időnként találni olyan reprinteket, amikben 20-30-40-50 éves rajzokhoz kérnek fel motani színezőket, és nem sok különbséget találni a végeredményben a mostani sztárrajzolókhoz képest.
# elil gariand 2014-08-10 02:51
Kíváncsi lettem máris hogy köszön vissza a Seregély vs Fantomlovas ügy. :)
(Én akar folytatás máris :)
# Farek 2014-08-10 13:48
Arra még várni kell egy kicsit. De megéri, hidd el :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta