Ki van itt?

Oldalainkat 819 vendég és 0 tag böngészi

iaaavenger-004-00hun-hirFolytatódik az Angyali pillanatképek sorozata a Bosszú Angyala vagyok v2. 4. részében.
Ez első történet a szokásos 4-ből bemutatja, hogy milyen dilemmával szembesült Lény, amikor Luke Cage beválasztotta az új Angyalok közé, miközben a sziklabőrű hős az F4 tagja is volt. Hiszen hogyan döntsön akkor az ember – vagy éppen egy Lény –, amikor mindkét csapata veszélyben forog? Kiderül, ha elolvassátok.
A másodikban befejeződik Tűzcsillag és Jogbajnok története, akik dupla erővel szállnak szembe a csalárdságok istenével, Lokival. De közben bepillantást nyerünk személyes tragédiájukba is, és a fiatalabb verzióknak is rá kell döbbenniük, hogy talán az ifjonti, lángoló szerelem sem bír ki mindent…
Póknő és Ms. Marvel a főszereplők a harmadikban, ami egy rövid merengés a „régen minden jobb volt” jegyében, két vészhelyzet közt.
A mai utolsó rövid szösszenetben pedig láthatjuk, amint Vasember élvezettel szívatja kicsit Termetet, amíg ő a fejére nem nő…
Mindeközben a keleti parti Angyalok a Bosszú Angyalai 284. (korábban már kikerült) részében kalandoznak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Budai Kálmán Zoltán 2014-08-23 12:04
Kösz. Ubul\ Zoli ; D tetszik
# elil gariand 2014-08-24 15:57
most nem az eredeti sorozatnak kéne jönnie?!? :)
(utána nyugatiak, etc)
# Farek 2014-08-24 16:26
Nem. Azért nem, mert a most esedékes részek már évekkel ezelőtt kikerültek, szóval az elmúlt hónapokban csak a hírben hivatkozom rájuk, mint ahogy ennek az utolsó mondatában is.
# elil gariand 2014-08-25 11:21
ja bocs :( nem vettem észre :(
(amúgy királyság :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta