Ki van itt?

Oldalainkat 553 vendég és 0 tag böngészi

life-of-scrooge-10b-hirSziasztok!

Kissé túlpörgettük a szuperhősöket ezen a héten, nem árt, ha egy kicsit feldobjuk a felhozatalt valami mással.
Ez a valami más legyen ismét a Dagobert bácsi életét bemutató sorozat, amelynek utolsó köztes füzetét ismerhetitek meg a mai napon, szám szerint a 10b. fejezetet, amely a Körmönfontság a Kulebra-vájatban címet viseli.
Némi halvány eséllyel akad köztetek olyan, aki a címből azonnal rájön, hogy a XX. század egyik legnagyszabásúbb vállalkozása, a Panama-csatorna kiásása körül forog az epizód, amelyben szerepet kapnak a közép-amerikai indiánok, korrupt hivatalnokok, és az alkotó kedvenc elnöke, aki a 10. fejezet után most itt is tiszteletét teszi egy jóval, jóval aktívabb szerepben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Ploty 2014-09-28 13:40
Nekem ez a sorozat nagyon bejön.

Van rá valami esély, hogy a maradék részek után is folytatódjon a disneynek effajta HZS-s publikációja?
Nagy híve vagyok az egész füzetes, illetve több füzetes történeteknek, azt vettem észre, hogy a gyerekeim is jobb kedvelik a tartalmasabb 1 füzetes történeteket, mint a rövid csattanós, de felejthető opuszokat. Én örülnék, ha a köteteken felül lenne havonta 1 füzet. (nem is értem annó miért nem tendált ilyen vonal felé a Donald Kacsa Magazin. )
# talgaby 2014-09-28 17:26
Ahhoz kellene még legalább két ember a Disney-re.
Ennek ellenére szerepel a tervek között három hasonló sorozat (mind olasz), de közülük egyelőre egyre van csak reális esély, az olasz Dagobert életét bemutató sorozatra (ami hivatalosan ugyan német, de attól még a taljánok csinálták :)).
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta