Ki van itt?

Oldalainkat 703 vendég és 0 tag böngészi

avengers-annual-16-00-hirFolytatódik a két hete elkezdett, nyugati parti Angyalokkal közös történet a Bosszú Angyalai 16. évszámában. Az előző részben látott párviadalok (amiknek a kimenetelét inkább fedje jótékony homály…) után hirtelen minden Bosszúangyal rájön, hogy már megint csúnyán átverték őket a palánkon, és ismét csak gyalogok voltak egy bonyolult játszmában, amiben Nagymester mozgatja a szálakat. A vénség pedig, közel korlátlan hatalommal a kezében egy saját szabályok szerinti játékba kezd, amiben az Angyalok már legalább egy oldalon állnak, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek ellenfeleik! Ugyanis a másik oldalon a meghalt hősök és gonosztevők egy kiválasztott kis csoportja néz velük farkasszemet! (Mivel ezen ellenségek egy része azóta már feltámadt – van olyan, aki nem is egyszer – és vígan tapossa a Marvel univerzum földjét, felmérhető, hogy a korábbi írók elképzeléseit milyen szinten köpték szembe azóta. Lásd Égi Madonna hasonló része.) Szóval elindul a nagy összecsapás, mely mindkét oldalról áldozatokat szed és a végén csak egy pár Bosszúangyal marad talpon, hogy szembenézzenek a lehetetlen esélyekkel és egy huszárvágással a maguk javára fordítsák a helyzetet. Jó olvasást ehhez a füzethez is, kíváncsi leszek a véleményetekre a fórumon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2014-10-25 15:41
Hiába: fantasztikus csapat ez :) Mit látok ott háttérben? Zöld Manó? :) Pékembernek lenne néhány szava!
:D
# Farek 2014-10-26 07:29
Idézet - Bran Galed:
Mit látok ott háttérben? Zöld Manó? :) Pékembernek lenne néhány szava!
:D

Szerintem örülne, hogy végre más is foglalkozik vele. :)
# Bran Galed 2014-10-26 09:11
Egy kis logikai bukfenc:
mielőtt az egész Készültség a halál birodalmába megy és vívnak egymással, már megitták a halálos adagot a kancsóból (kivéve Tűzmadár)
a Halál birodalmában ennek ellenére mégegyszer meghalnak :)
És mi is lett Tűzmadár bajtársnővel? :D
# Farek 2014-10-26 19:11
Idézet - Bran Galed:

És mi is lett Tűzmadár bajtársnővel? :D

Rá nem hatott a mégre. Mint ahogy múltkor egyszer már a világűrbe is kiment és lángolt és lélegzett. Úgy tűnik, halhatatlan. Mármint valóban.

Halál birodalmában halottként új életet kezdtek. És azt elvesztették. Vagy valami ilyesmi.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta