Ki van itt?

Oldalainkat 970 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

A mai nappal véget ér Don Rosa legendás Disney-eposza, amely Dagobert McCsip életének első hetven évét mutatta be. A 12. fejezet egy ismerős jelenetsorral indít, hiszen Rosa a történet végét a sztori elejével kezdi: Dagobert első felbukkanásával, Carl Barks történelmi kalandjával, amely nálunk a Karácsony a Medve-hegyen címmel olvasható jó ideje.
De nem csak a Barks-sztorit látogatjuk meg újra, hanem visszatér pár korábbi ismerős is, hogy újabb bonyodalmakat okozzanak a megvénült, megkeseredett kacsa életében. Aki talán mégsem olyan öreg, mint amilyennek gondolja magát…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# mxyzptlk 2014-11-23 10:43
Köszönet a sorozatért, nagyon szívbemarkoló és mellette humoros volt. Más dona rosa sztorik még kint lesznek? A the quest for kalevala, the duck who never was, the once and future duck ahogy olvastam róluk szintén jó történettel bírnak.
# talgaby 2014-11-23 11:00
Minden válogatásban lesz egy Rosa-sztori, meg legalább egy, de többnyire kettő Barks-történet, aztán valahogy lassan csak kiszemezgetjük a jobbakat, ahogy haladunk velük. Hogy a felsoroltak valamikor sorra kerülnek-e, igazából szerencse kérdése. Nem mindenből van még jó szken (próbálunk a német kiadásokra hagyatkozni már egy ideje, de sok HC-t nem húztak még be), illetve véletlenszerű, hogy éppen mi kerül be a kötetekbe. De amíg van energiám csinálni, pláne ha van mellettem valaki, aki segít a beírásban, addig remélhetőleg lesz Disney.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta