Ki van itt?

Oldalainkat 1118 vendég és 2 tag böngészi

  • Mohi01
  • Zója100

Sziasztok!

Ha valaki nagyon hiányolta eddig a Marvel képregényeit az év végi felhozatalból, az most megnyugodhat, mert az év utolsó két napján ennek a kiadónak a terméséből hozunk el nektek két különleges kiadványt.

Az elsőnél rögtön említésre méltó, hogy ez az oldalunk történetének legtovább a szerveren porosodó füzete. Talán még emlékeznek páran arra, hogy a 2009-10-es esztendőket a Vadóc-képregényeknek szenteltem; ennek a szériának a lezárása lett volna a Mi lett volna, ha Vadóc birtokolja Thor erejét című alterverzumos kiadvány, amelynek honosítása majdnem pontosan hat éve, még 2008 szilveszterekor készült, de egészen eddig az évig honosított borító híján árválkodott a szerveren.

Amint a cím is sejteti, a történet a Bosszú Angyalai 10. éves különszámának eseményeiből ágazik le, ahol Vadóc eredetileg hamar feladta a Bosszú Angyalai elleni küzdelmet, ám most megtekinthetjük, hogy mi történt volna, ha óvatlanságból Thor minden erejét is elrabolta volna, hasonlóan Ms. Marveléhez. Az eredmény nem meglepő módon igencsak fájdalmas, s részben végzetes az Angyalok számára, ugyanakkor egy roppant kecsegtető lehetőséget szolgáltat a csalárd istennek, Lokinak. Az eredmény egy olyan ütközet, amely alapjaiban rengetheti meg Asgardot, és talán a Földet is…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Smertin 2014-12-30 10:08
Örülök a képregénynek, köszönöm szépen a honosítást! :)
Nekem már nagyon sok(k) volt a Disney és egyéb gyerek képregényekből, így még inkább tudom értékelni ezt a mostani történetet! :)
# Super Skrull 2015-01-02 13:55
Köszönet ezért a honosításért!
Vadóc amúgy is nagy kedvenc, de ez az Istenasszony szerep igazán jól állt neki. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta