Ki van itt?

Oldalainkat 679 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Az évet egy némileg megkésett, ám attól még mindig kiváló kiadvánnyal zárjuk. Mint sokan tudjátok, a Marvel+ magazin lapjain jelent meg idén nyomtatásban a Végtelen hatalom (másik nevén Végtelen kesztyű) című kozmikus Marvel-eposz, mi pedig pár hónapja kitettünk egy teljesen felújított változatot az előzményéből, ami egy kétrészes, darabja ötven oldalas minisorozat alakjában jelent meg. Most, az év utolsó frissítésében megismerhetitek a történet maradékát a Thanos és a Végtelen Ékkövek 2. könyvéből, amelyben a címszereplő szembeszáll az univerzum Vénjeinek legveszélyesebbikéivel, köztük magával a rettegett Nagymesterrel.

És ezzel búcsút veszünk a 2014-es esztendőtől, illetve egy hónapra minden kedves olvasónktól. Ahogy azt megszokhattuk, a jövő év legelső hónapját is egy kis pihenővel töltjük, hogy februárban aztán remélhetőleg megújult erővel és lendülettel ugorjunk fejest a HálóZsák 13. évfolyamába!

Farek kiegészítése: Hogy januárban se unatkozzatok, és hogy ne múljon el nyom nélkül a Bosszú Angyalai 10. éve a HálóZsákon, ezért egy kis játékot hirdetek. Aki játszani akar, annak nagyon egszerű a dolga: csak sorolja fel a szeptember 23-i, jubileumi frissÍítés hírképén található szereplőket. Angol vagy magyar megnevezés is jöhet. Ha valaki többször előfordul, akkor azt írja meg, hogy hányszor látható az adott szereplő (pl. Darázs 25-ször). Lehetőleg Google nélkül. A győztesek jutalma a dicsőség mellett pár képregény, amit nagy eséllyel a következő börzén vehet át. A megfejtéseket privát üzenetben küldjétek el nekem január 25-ig, hogy az újraindítás napján, február 1-én már kihirdethessem a győzteseket.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# jst22 2014-12-31 15:05
Ez nagyon jó rész volt! Köszönöm a honosítást! Így már sokkal jobban érthető a kiadott Kingpin történet.
A rajzok is jók voltak, legalább annyira tetszett mint a folytatása!
# Bran Galed 2014-12-31 15:24
khmm! kitennétek a Végtelen Kesztyűt (91'-es történet) és a Végtelen Háborút (92'-es) és a Végtelenség Keresztesháborúját (93)?
Ugyanis ezek szőrén szálán eltűntek a Chronopolisról (asszem eddig ott voltak :(

Köszi !!!!! És BUÉK !!!
# talgaby 2014-12-31 18:16
Az eltűnésük okát lásd a kitett honosítás utolsó oldalának alsó során. Ugyanott kell majd keresni a Végtelen háború című sztorit is, ha jól tudom, jövőre.
# uhrindam 2015-01-01 11:33
Köszönöm szépen a 2. részt, még régebben olvastam a Chronopolison, de ilyen csodás minőségben muszáj voltam még egyszer elolvasni... :D
A játékért pedig külön köszönet, szeretem az ilyen bogarászós dolgokat. :D


BUÉK! :D
# Vini 2015-01-03 21:32
Köszönöm szépen az egész éves munkátokat! Jó pihenést, feltöltődést kívánok!

Vini
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta