Ki van itt?

Oldalainkat 1645 vendég és 1 tag böngészi

  • Gyulus

warlord of mars 11 hirSziasztok!

Eljött február elseje, úgyhogy az elmúlt években megszokott módon itt az ideje, hogy feléledjen az oldalunk. Az idei évre vonatkozó elképzelésekre, tervekre azonban én most nem térnék ki, azt meghagyom az illetékes kollégának. A magam részéről annyit, hogy a mai napra a tavaly félbeszakadt Mars hadura című sorozatunk 11. füzetét hoztam el nektek.

John Carternek nyoma veszett. Eltűnése óta jónéhány esztendő suhant el Barsoom felett, azonban sorsáról a mai napig senki sem tud semmi biztosat. Azonban váratlanul ismét Barsoom hősére terelődik a figyelem, amikor egy szolga a személyes holmijai között rátalál az atmoszféra-gyár gondnokának amulettjére, akit nem sokkal Carter eltűnése előtt meggyilkoltak meg rejtélyes körülmények között.

A héliumi udvar magyarázatot követel, miközben Barsoom rejtélyes papjai, a titokzatos thernek is felszólalnak az ügyben. A kapitány távollétében csupán két ember moshatja tisztára a nevét: felesége, Dejah Thoris és fiuk, Carthoris, akik meg is tesznek minden tőlük telhetőt, hogy kibogozzák a rejtély szálait. Jó olvasgatást!

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elmouse 2015-02-02 15:49
Köszi! Bírom ezt a sorit.
# babrafax 2015-03-06 20:49
Bár a képregény nagy kedvenceim egyike,de most levok maradva róla.Egyáltalán a Dynamik kiadó még folytatja a sorozatot? 17 albumra emlékszem,de ez még 2013-ban volt.Valaki infó?

Üdv.
# Aldarion 2015-03-06 21:50
Kb. 35 szám jött ki a fősorozatból és a spin-offjából a Dejah Thorisból, emellett volt 5 minije is - DT and the white apes of Mars, DT and the green men of Mars, Dejah of Mars, Warriors of Mars és a Fall of Barsoom - mielőtt lelőtték kb. egy fél évre, de nem túl rég elindult a második széria John Carter Warlord of Mars címen. Mellesleg épp holnap kerül ki a következő rész az oldalra...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta