Ki van itt?

Oldalainkat 828 vendég és 0 tag böngészi

flintstone 07 hirSziasztok!

Több mint kéthónapos szünet után visszatért a HálóZsák Múzeum, hogy újabb klasszikus magyar kiadások digitalizált változataival ismertesse meg a nosztalgiázni vágyókat és azokat, akik kimaradtak anno ezekből a kiadványokból. A Képregényapostol néven ismert olvasónk az elmúlt időszakban gigászi mennyiségű nyersanyaggal látott el minket, amely Darkness Disney-szkenjeivel kiegészítve garantálják, hogy idén minden hétfőre, szerdára és péntekre jut egy múzeumos megjelenés.

Ám előtte most a visszatérést ebben a hónapban múzeumos hétköznapokkal ünnepeljük, melynek első eleme a Flintstone család hetedik füzete, benne megint egy nagy csomó dinós történettel, illetve ahogy a képen is látható, feltűnnek Flintstone-ék ritkán látott másik szomszédai is, akiket véletlenül sem az Addams-famíliáról mintáztak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# joustoe 2015-03-02 21:03
Bocsánatot kérek, de várható majd olyan hír, melyben leírjátok, hogy mire milyen gyakorisággal várhatunk a hét melyik napján?
Leginkább a Transformers, a Csodálatos Pókember (múzeum és magyar kiadás előtti számok) a Póklány illetve a Tarot érdekelne!
# talgaby 2015-03-02 21:58
Jó lenne, de nem nagyon. Jelenleg olyan rövid lett a honosítások átfutási ideje, hogy örülünk, ha tudunk folyamatosan szállítani.
# Aldarion 2015-03-03 21:48
A Transformers egyelőre úgy néz ki, hogy ha csak nem üt be valami óriási gubanc, akkor szeptemberig szinte minden vasárnap az lesz terítéken. Ha tudjuk tartani a tempót, akkor pedig utána is...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta