Ki van itt?

Oldalainkat 630 vendég és 0 tag böngészi

warlord of mars 12 hirSziasztok!

A mai nap ismét a Mars hadura című sorozatunk kerül terítékre, méghozzá ezúttal a tizenkettedik füzete, melyben véget ér a Mars eretnekei címre hallgató történet.

Miután John Cartert, Hélium hősét távollétében megvádolták az atmoszféra üzem gondnokának sok évvel ezelőtti meggyilkolásával, felesége, Dejah Thoris és fia, Charthoris is a rég porosodó bűnügyre vetette magát, hogy bebizonyítsák az ismeretlen helyen tartózkodó Carter kapitány ártatlanságát. A szálak felgöngyölítése során a Héliumban és az atmoszféra gyárban olyan bizonyítékok kerülnek napvilágra, melyek a kapitány felmentésén túl Barsoom isteneinek évezredek óta homályba burkolózó titkáról is leránthatják a leplet, ha pedig ez megtörténik, az akár egy világméretű vallásháborúhoz is vezethet a vörös bolygó népei között... Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# babrafax 2015-03-07 16:03
Ennek a résznek nagyságrendekkel jobb volt a grafikája!Köszönet az újabb rész honosításáért!Viszont lenne egy kérdésem: a Mars sakkjátékosai amiben Car
ter lánya a főszereplő, szintén feldolgozásra került képregényben , vagy odáig el sem jutott a sorozat?

Üdv.
# Aldarion 2015-03-08 04:42
Jelen állás szerint addig nem jutottak el. Pár kisebb filler kalanddal megszórva feldolgozták a Mars hercegnőjét, a Mars isteneit és a Mars Urát, illetve végül kapott még egy-két - tudomásom szerint - saját történetet a sorozat és vége. De nem kizárt, hogy az újraindítás során odáig is el fognak jutni.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta