Ki van itt?

Oldalainkat 817 vendég és 0 tag böngészi

tarzan semic v1 1 hirSziasztok!

Múzeumunk kihasználja a márciusi sűrített tárlatbővítési ütemet arra, hogy az elkövetkezendő két hétben megismertesse a nagyérdeművel az egyik legrégebbi kalandhős egy mára eléggé elfeledett magyarországi képregénysorozatát.
Habár a képből nem látszik, a címből azért igen, hogy Tarzanról, a dzsungel fiáról van szó, aki a Semic legelső, négy részes minisorozatában az őserdő helyett inkább a nagyvárosban éli az életét. Ám egy afrikai varázsló átka itt is utoléri, hogy aztán visszakényszerítse a Sötét Kontinens szívébe.
Ez a mini eredetileg a Malibunál megjelent hétrészes Beckoning című sorozatot öleli fel egy eléggé sajátságos szerkesztési formában, két füzetenként közölve a sztorit.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2015-03-09 09:30
ez is megvolt, emlékszem :(
# keildavid 2015-03-10 13:46
Hű, ez nem semmi. Pont a vasárnapi képregénybörzén sikerült szert tennem a Semic-es Tarzan 1-4. füzetre. Bár érdekes, hogy a hírcikkben az áll, hogy Malibunál 7 részes volt. Akkor az egyik része talán dupla terjedelmű volt?
# talgaby 2015-03-10 14:26
Nem, bedobtak mellé egy egyrészes sztorit. Vagyis inkább két darab egyrészest, és úgy tűnik, a mini egyik füzete kimaradt.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta