Ki van itt?

Oldalainkat 884 vendég és 0 tag böngészi

kalandor 1987 hir Sziasztok!

Múzeumunk ma… kissé gondban van. A ma kikerülő egyedi darabunkról biztosan tudjuk, hogy 1987-ben készült a Hungarovideo megbízásából.
(Fiataloknak: egykoron, még az özönvíz előtt, amikor még Farek se volt ennyire vén, az internet helyett videotékákból kellett kikölcsönözni a filmeket, amiket nem lemezeken, hanem mágneses videoszalagokon terjesztettek. A Hungarovideo egyike volt az országos terjesztőhálózatoknak, akik ilyen filmek forgalmazásával foglalkozott.)
A képregény címe Kalandor, de érdekes módon ilyen című filmről egyik hungarovideos retró oldal sem tud, így az se biztos, hogy mi volt a füzet alapjául szolgáló film. (A legjobb tipp egy 1974-es spanyol mű, Dick Turpin címen.)
Habár szokványos esetben nem foglalkozunk hazai művészek képregényeivel (más oldalak eléggé lefedik ezt), ez a kiadvány annyira enigmatikus és annyira elfeledettnek tűnik, hogy akár nálunk is jó helye lehet.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# keildavid 2015-03-10 13:52
Ez nekem új. Mivel ezt nem ismerem. Az meg külön tetszett a cikk, amiben a régi idők vannak említve, amikor még internet se volt.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta