Ki van itt?

Oldalainkat 249 vendég és 0 tag böngészi

tf v2 21 hirSziasztok!

Két héttel ezelőtt tanúi lehettünk, hogy miként bukkant rá Rodimusz és Wheelie a Kibertronon senyvedő Acélfejre és Napcsillantóra, és miként kellett gyorsütemben menekülőre fogniuk Galvatron hadserege miatt, aki immár az univerzum sorsát eldöntő háborúra készül, és amirő Rodimusz úgy gondolta, hogy jobb lenne hírt vinni Optimusznak és a Földön lévő autobotoknak is.

A Transformers v2 huszonegyedik számában tovább vánszorognak az események, a kicsiny csapat, melynek tagjait mindenki halottnak hitte vagy már el is feledte, eléri a Földet, és miután Rodimusz tájékoztatja Optimuszt a kialakulóban lévő helyzetről, a Fővezér meghozza döntését, és ezzel kezdetét veszi a Káosz! Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# lacska09 2015-04-05 10:31
Ne már. Csak 4 rész múlva fogják folytatni ezt történet szálat?
# Aldarion 2015-04-05 11:00
Az csak a Rendőrségi bevetésre és Portyázóékra vonatkozik. Addig Optimuszékra fog koncentrálni a sztori, meg a Káoszra.
# Super Skrull 2015-04-06 16:27
Köszönet érte!
Valaki elmagyarázná nekem ezt a Megatron - Galvatron dolgot?
Unikron nem Megatron halott testéből alkotta meg Galvatront? Most meg mind a kettő itt van...
Nem követek minden Tf képregényt tökéletesen, így megköszönném ha valaki leírná mi van.
+1 # kosjoz 2015-04-07 13:52
Az IDW teljesen más történetet mond el, egyes robotok a szöges ellentétei korábbi önmaguknak.
+1 # Aldarion 2015-04-07 14:58
A lényeg az, ahogy az előttem szóló már említette, hogy az IDW teljesen rebootolta a Transformers univerzumot, és egy vadonatúj idővonalat hozott létre, ahol az egyes karaktereknek a Marvel érabeli kapcsolatuk ellenére adott esetben semmi közük egymáshoz. Jó példa erre amit felhoztál, ugyanis ebben a verzióban Unikron - még legalábbis - nem is létezik. Galvatron egy sokkalta öregebb és Megatron független entitás, aki 12 millió évvel korábban egy expedíció tagjaként Novával, az akkori Fővezérrel, és legénységével átlépett egy párhuzamos dimenzióba, a Halott Univerzumba, ahonnan csak nemrég - pár éve - jöttek vissza, és miután Nova Nemezisre változtatta a nevét és nekiláttak, hogy a Halott Univerzumot kiterjesszék a miénkre is, minthogy olyan szinten a részei lettek - Ciklon kivételével -, hogy már nem is bírtak hosszú távon megmaradni ebben a valóságban, csak a Sötétség Szíve segítségével. Gyakorlatilag ennek a történetszálnak a közvetlen folytatása a most letudott Sötétség Szíve, ami meg csak felvezetés a v2-ben következő Káosz című történethez.
# Super Skrull 2015-04-08 08:50
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor átolvasom azt IDW vonalat :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta