Ki van itt?

Oldalainkat 597 vendég és 1 tag böngészi

  • Phobia

warlord of mars 13 hirSziasztok!

Egy rövidnek induló, ám jó hosszúra nyúló kitérő után itt az ideje, hogy a Mars hadura című sorozatunk visszakanyarodjon a főhőshöz, ezért egy hat részes történet erejére ismét E. R. Burroughs regényeinek egyike, ezúttal A Mars istenei szolgál alapul.

Miután John Carter tizenkét esztendővel ezelőtt visszatért a Földre, most ismét Barsoomon találja magát, épp olyan érthetetlen módon, mint első látogatása idején. Azonban ezúttal Barsoom egy ismeretlen vad vidékén landol, ahol a halálos veszedelmek egymást érik, melyekkel rövidesen ismét egy régi fegyvertársa oldalán nézhet szembe, és ahol hamarosan megismerkedik a marsi vallás kegyetlen, mindeddig az ismeretlenség homályába burkolózó papjaival, a szentséges thernökkel, és ráébred, hogy azok milyen kegyetlen játékot játszanak a mars népével immár évezredek óta... Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# babrafax 2015-04-04 12:28
Köszönet az újabb részért!A rajzoló váltás szerintem jót tett a sorozat minőségének.Nekem legalább is jobban tetszenek!Valaki különben ismeri a 11 részes könyv sorozat tartalmát?Csak azért kérdem ,mert magyarul kiadták a 6-7-dik kötetet.De a hatosban egyáltalán nem szerepel John Carter,hanem egy francia katonatiszt bukkan fel benne.
# Aldarion 2015-04-04 16:45
A hetedikben meg egy héliumi palotaőr a főhős. A Mars sakkjátékosai után jó időre elkanyarodott a szerző Cartertől és családjától - szigorúan nézve már a negyedik-ötödik könyvben is csak mellékszereplő volt. A képregényben úgy haladtak a történettel, hogy a második regény a 13-18. számokban jött ki, utána egy két részes filler következik, majd a 21-30. számokban kiadták a Warlord of Mars történetet, utána pedig jött egy utolsó 5 részes történet, amit nem olvastam még, de szerintem nem sok köze lehet Burroughs regényeihez...
# babrafax 2015-04-04 19:28
A nyolcadik kötetben tér vissza John Carter ahol Zodangával új háború kezdődik és egy űrhajó megszerzése van a a központban amivel el is jutnak a Mars egyik holdjára.A kilencedik kötet ami kábé a Szintetikus ember fordítás lehetne ,szintén Carter a főhős,de a mesélő az egyik testőre és egy mocsárban lévő romváros meg agyátültetés klónozott testekbe a téma a regényben.A 10-dik regényben négy történet szól:Llana a Gatholról Carter unokájáról.Az utolsó kötetről csak annyi derül ki,hogy inkább valami gyűjtemény szerűség lenne.Vicces hogy kérdeztem és Aldarion ihletet adva kinyomoztam egy-két dolgot a sorozatról.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta