Ki van itt?

Oldalainkat 742 vendég és 0 tag böngészi

tf v2 23 hirSziasztok!

Egyesek - akik alatt most a fórumjáró olvasóinkat értem - bizonyára meglepődnek a mai frissítés témáján, hisz pár nappal ezelőtt már lemondtam róla, hogy ma a Transformers v2 huszonharmadik számát, avagy a Káoszelmélet című történet második részét tárjam elétek, de miután Tyrant és Farek fáradtságot nem kímélve kezem alá adtak mindent, ami az utolsó simítások elvégzéséhez szükséges volt, úgy gondoltam, azzal honorálom leginkább a fáradozásukat, ha én is túlórázom egy kicsit - írom ezt így háromnegyed egy magasságában...

De kanyarodjunk rá a mai füzetre: miközben a jelenben Optimusz Fővezér a saját belső démonjaival viaskodik és Megatron sorsán töpreng, addig a múltban, miután a fiatal és idealista Orion Pax megismerkedett a szebb jövő után vágyakozó bányásszal, Megatronnal, hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy senki sem lehet elég apró fogaskerék a gépezetben ahhoz, hogy elkerülje a hatalmat birtoklók figyelmét, különösen akkor, ha az a valaki arról álmodozik, hogy megváltoztassa az őt körülvevő rendszert. A Szenátus árnyékába tévedt Orion felveszi a nekivetett kesztyűt és olyan útra lép, mely nem is olyan soká egész a Fővezéri címig repíti majd őt... Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Super Skrull 2015-04-20 07:54
Köszönöm szépen! :)
# joustoe 2015-04-20 19:00
Nagyon jó, bár a sztori lassacskán felpöröghetne már!
( A kreditoldalon véletlenül 22. szám van írva 23 helyett)
# Aldarion 2015-04-21 12:58
Köszi az észrevételt, majd javítjuk.
# Muréna 2015-04-21 21:29
Lesznek majd Watch men képregények? és a "mi lenne ha" sztori fog folytatódni?
+1 # talgaby 2015-04-22 22:57
A Watchment még mindig megkaphatod könjyvesboltokban és antikváriumokban. Majd ha 5-6 éve folyamatosan hiánycikk lesz, elgondolkodhatunk egy Múzeumon belőle.
What If teljesen véletlenszerűen szokott felbukkanni, amikor éppen olyanja van valamelyikünknek.

Amúgy az ilyeneket lehetőség szerint a fórumon, ne egy hír kommentjeiben.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta