Ki van itt?

Oldalainkat 1415 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Múzeumunk, mint bármely más, a köz javát szolgáló intézmény, nagy hangsúlyt fektet abba, hogy lehetőségeink szerint népszerűsítsük az egészséges életmódot, amelyhez a mostani tárlatbővítés során igénybe vesszük a világ legismertebb hálószövőjének segítségét is. Ma ugyanis megismerheti mindenki egy újabb kevéssé ismert északi sport, a síszökkenés rejtelmeit. Amely abban különbözik a hagyományos, unalmas síugrástól, hogy a képen is látható módon a deszkát kézben fogva kell elkövetni az ugrás folyamatát.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2015-04-22 16:53
ez a rajz-stílus borzalmas. egyes rakodó szereplők meg maximum a MAD vagy Kretén magazinba férnének be. :(
# talgaby 2015-04-22 22:55
Üdvözlet a kilencvenes évek küszöbén. Nem véletlenül nevezték azt az évtizedet az USA-ban később a képregények sötét korának. Ráadásul a rajzoló minden idők talán legjobban fizetett képregényalkotója lett.
# deadbeat7 2015-04-23 06:51
Istenem, hogy valakinek mindig fikáznia kell McFarlane-t... hát akkor +1 mellette!
Amúgy meg az életben sem mindenki hű de fess és kigyúrt, vannak pulykatojások... pláne a képregényfanok között! :DDD
'90-es a tö**m, ez még erősen '80-as évek, a legjobb!!
+1 # Tipca 2015-04-23 09:39
Szerintem Brannek sem a karakterek külsejével van gondja, hanem magával a világ ábrázolásával, a rajzstílussal. Anno én is akkor ábrándultam ki a képregényekből (itt is, meg az X-Mennél is volt egy ilyen időszak), mikor bejött ez a stílus. Ezek szerint neked bejön, de nekem például iszonyat bántja a szemem, és - végre - kiderült, hogy ezzel nem vagyok egyedül. :)
# deadbeat7 2015-04-25 08:25
Világos volt, hogy mire gondolt. Nekem egyik kedvencem, de ha nem is lenne az, akkor is inkább egy ilyen, mint Saviuk vagy Buscema faék egyszerűségű stílusa.
Az X-Mennel szerintem mákunk volt, legalábbis szinte egyöntetű volt ami itthon megjelent belőle. Mondjuk nekem Rick Leonardi, Marc Silvestri és Dan Green is a kedvencem, szóval lehet, hogy másnak abból sem volt mind tetszős... dehát kinek mi tetszik.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta