Ki van itt?

Oldalainkat 1046 vendég és 0 tag böngészi

f4 283 hirManapság, amikor nem lehet egy szuperhősös sorozatot eladni anélkül, hogy legalább félévente ne koncolnának fel benne valakit premier plánban a sokkhatás kedvéért, amikor Garth Ennis és az Avatar sorra ontja magából a hetvenes évek legalja trash mozijaira jellemző bélontássorozatokat, amikor már jó húsz éve túl vagyunk azon a korszakon, amikor minden hős magába forduló, mogorva pszichés kórtünetegyüttessé vált…
…Nos, nehéz elképzelni, hogy volt olyan időszak, amikor egy súlyosabb lelki megrázkódtatás tényleg nem a mindennapi rutin része volt, hanem egy komoly eset. Ahogy annak lennie kell. És amikor egy annyira kegyetlen történet, mint a mai, a Fantasztikus Négyes 283. számában szereplő, felkeltette az emberek figyelmét.

Mert ne legyen senkinek se kétsége: ami ma kikerül, az korszakváltó volt. Ha máshol nem is, a Fantasztikus Négyes életében biztosan. Az a tömény lelki terror, az a pszichés kínzás, amelynek Pszichó a Láthatatlan Lányt kiteszi a mai füzetben, olyasmi, amire a magazin megjelenését megelőző jó két és fél évtizedben nem nagyon volt példa.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2015-07-07 15:17
Eléggé sokkoló rész ez - lelkileg főleg. Már alig várom a következő részt. Hmm. ki lesz a Láthatatlan Lány utódja? :)
# Bran Galed 2015-07-08 07:20
Tudom ez nem aza hely, de lesz Semic-es Pókember is? :(
# talgaby 2015-07-08 19:29
Lesz, amint végre eléggé összeszedem a mindennapjaimat ahhoz, hogy beleférjen a Múzeum frissítése is.
# Bran Galed 2015-07-10 09:29
Igazából nem akarok siettetni :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta