Ki van itt?

Oldalainkat 888 vendég és 0 tag böngészi

transformers v1 00 hirSziasztok!

A mai napra betervezett Autokrácia technikai okok miatt csúszik egy kicsit, de hogy addig se maradjatok Transformers nélkül, helyette itt is van rögvest az Első regeneráció egyik speciális füzete, amely számozás szempontjából a nulladik sorszámot kapta.

De hogy miért is olyan különleges a mai rész? Azért, mert ez a fejezet igazából nem előre, hanem visszafelé tekint. Prímusz kitaszította Nagyágyút a tér-idő keretei közül, aki így egyfajta spirituális utazásra indult, melynek célja, hogy megértse, miféle gonosz mételyezi a valóság szövetét, melyre a teremtője is figyelmeztette. Útja során szembesül Megatron földi ámokfutásával, megismer egy ősi titkot és eljut egy alternatív valóságba is, hogy az igazsággal szembesülve felvehesse a harcot az eljövendő végzettel...

A füzet másik érdekessége, hogy míg az írói széket ezúttal is Simon Furman foglalja el, a rajzolás feladatát ezúttal többen is magukra vállalták, méghozzá a legismertebb Transformers rajzolók, úgy mint Casey Coller, Geoff Senior, Jeff Anderson, Jose Delbo és Nick Roche. Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# AdamK88 2015-07-22 13:00
Köszönet a fordításért! Már vártam ezt a számot :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta