Ki van itt?

Oldalainkat 1333 vendég és 0 tag böngészi

awc v2 030 00 hirKisebb kihagyás után visszatért soraink közé Peter P., ami azt jelenti, hogy vele együtt visszatérnek a Nyugati Parti Angyalok is! És hogy ne terheljünk le titeket ennyi kihagyás után, egy egyrészes kis könnyed szösszenettel térünk vissza, hogy hamar visszarázódjatok a később jövő komolyabb történetekbe.

A hír címével ellentétben nem Fenegyerek teszi tiszteletét a Nyugati Part Bosszú Angyalai 30. részében. Hanem egy idegen faj, ami eltökélte, hogy leigázza az emberiséget, de előbb felmérik az univerzum szerte emlegetett védelmezők, a Bosszú Angyalainak képességeit, egyiket a másik után. És hogy mi sül ki ebből? Egy laza, könnyed, agykikapcsolásra késztető töltelék történet, ami ugyan nem fogja megváltani a világot, de egy könnyed lazításra pont megfelel. Nem is árt néha az ilyen, hiszen nem lehet mindig a világot megmenteni és a Halált kijátszani, nem igaz?

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2015-09-06 08:07
Köszönöm a honosítást! :) Belölük is lehetne mozifilm, mert a gárda nem rossz (bár lehet a macskanős bemozdulást a DC betámadná) :)
# Farek 2015-09-06 14:41
Idézet - Bran Galed:
Köszönöm a honosítást! :) Belölük is lehetne mozifilm, mert a gárda nem rossz (bár lehet a macskanős bemozdulást a DC betámadná) :)
Ugyan, kinézetre rengetegben különbözik Macskanőtől. Meg történetre is. De van pár DC-s szuperbűnözőnő, akire hajaz.

A film pedig... nem tudnának szerintem két csapathoz megfelelő filmeket írni. Meg be kellene mutatni ennyi új karaktert is, amire már nem biztos, hogy vevők lennének az emberek.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta