Ki van itt?

Oldalainkat 458 vendég és 0 tag böngészi

tf mtmte

Sziasztok!

A két héttel ezelőtti Többek, mint aminek látszanak után épp itt az ideje, hogy a mai nappal elrajtoljon nálunk a második új alakváltós sorozatunk, a Transformers: Álcázott robotok!

Ez a sorozat - a testvérével ellentétben - már némiképp megosztja a rajongókat, van aki kedveli, van aki nem, de majd menet közben mindenki eldönti magában, hogy melyik táborba sorolná magát, annyi biztos, hogy mindentől függetlenül időről időre szorosan össze fognak kapcsolódni a két széria eseményei.

Optimusz távozása után a Kibertronon maradt autobotok két pártra szakadtak. Egy részük, Rodimusszal az élen úgy döntött, hogy távoznak, és felkutatják a legendás Kibertron lovagjait - róluk bővebben a Többek, mint aminek látszanakban -, míg a másik oldal Űrdongó irányítása alatt a Kibertronon maradt, hogy ideiglenes kormányzatot alapítva segíthessenek a visszatérő polgárok újrakezdésében, és a világ újjáépítésében. Azonban mikor a visszatérők kedélyei robbanáspontig hevültek, Portyázó olyan döntést hozott, melynek következményei máris árnyékot vetnek az újrakezdésért dolgozó autobotokra: rendfenntartó erőként szabadon eresztette az álcákat. A kérdés az, hogy vajon azok, akik négymillió éven át tobzódtak az erőszakban most képesek lesznek-e megbékélni és beilleszkedni a kibertroni társadalomba? Űrdongóra és csapatára kemény idők és nehéz döntések sora vár, és akkor még csak nem is sejtik, hogy mi mindent tartogat még számukra a jövő...

A két héttel ezelőtti kérésemre meglepő mennyiségű vélemény érkezett, mind itt, a főoldalunkon, mind a fórumunkon, amit ezúton is köszönök, és csakis biztatni tudlak benneteket, tartsátok meg jó szokásotokat és mondjátok el a véleményeteket. Ennek jegyében a mai frissítés anyagával kapcsolatban is várom az észrevételeket, mondjátok el bátran a véleményeteket és arra is kíváncsi vagyok, hogy szerintetek milyen irányt fog venni kibertroni csapat sorsa ezek után? Addig is mindenkinek jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# zotyo_a_gazdasz 2015-09-22 09:03
Hello!

Nagyon tetszik ez a szál is, igaz,elég kellemetlen helyzet áll fenn most Kibertronon.
Aggódok Portyázó miatt (91 óta ő a kedvenc karakterem). Tudom, hogy nem akar rosszat, de valahogy nem vetnek rá jó fényt az események. És ki lehet a rejtélyes barátja?
Szerintem hamarosan újra kitör a háború....
# KiD2 2015-09-22 13:16
Portyázóból igen antipatikus karakter lesz, előre is részvétem. :(
# zotyo_a_gazdasz 2015-09-22 14:11
Nem baj, én vele vagyok :)
De mi lesz a végkifejlet? Dicsőség vagy bukás?
# Intruder 2015-09-22 21:52
Én meg nem értem, hogy Marcelo Matere miért csak borítókat rajzol???
# shaolin 2015-09-23 09:13
Egy kicsit olyan, mintha visszacsöppentünk volna az Autokrácia mini elejére. Azt hiszem újra meg kell tanulniuk az autobotoknak a békében élést. Már csak az a kérdés mikor és hova csatlakozik Optimusz. Tippem van, de nem több, mint tipp.
# zotyo_a_gazdasz 2015-09-23 10:04
Szerintem ez most nem a Fővezér szokásos hisztirohama, amikor otthagy mindent. Úgy gondolom, hogy a mostani távozása tartós lesz.
Az viszont biztos, hogy nemsokára újra kitör a harc.
# Bran Galed 2015-09-23 17:27
érdekes felállás. de én már arra is kíváncsi vagyok: hogy keletkeznek ezek a lények.
A bolygó szüli őket?
Akkor miért ellenséges az autobotokkal és vajon így cselekedett a Nagy Végkifejlet során?
Érdekesség: a szögek szeme sárga, az autobotoké kék, az álcáké piros :)
# Bran Galed 2015-09-25 09:03
Ki ez a négy tag a képen?!? Csak Űrdongót ismerem fel - balról harmadik
(van olyan autobot hogy Aranybogár?- vagy az ő volt ugye? :(
# Skizo 2015-09-25 10:14
Hello!

Balról jobbra: Acélfej, Portyázó, Űrdongó, Kerék.
Van olyan hogy Aranybogár, de az IDW-nél ő és Űrdongó két külön robot, a Marvel sorozatban viszont ugyanaz volt a kettő.
# Egy Szög 2015-09-27 15:56
Tetszenek az új sorozatok,köszi értük... a polgárháború lemorzsolt engem a dicsőség Megatronnak tájékán szóval elég sok jó (és rossz) történet kimaradt, de ezek az új felállások bejönnek annyira, hogy újra rendszeresen olvassam őket. (és talán később nekirugaszkodjak az előzményeknek) Pár dolgot azonban nem értek, ha korábban megmagyarázták őket világosan elnézést amiért itt mégis felteszem... A Szögek miért is jönnek vissza? kicsit életszerűtlen, és nem nagyon értem a logikájukat benne. Pármillió évig voltak ott, ahol voltak,ott nem telepedtek meg? Bizonyára rábukkantak alternatív erőforrásokra, vagy Sokkoló mesterséges energon kreáló rakétájának egyik célállomására. És mikor eljöttek a kibertronon elég komoly energiaválság volt, ami ráadásul most ellenséges környezet is a számukra. amellett honvágy, őshaza, esetleges menekültként csökkentett módban tengődés ide vagy oda, körülbelül 5 perce lehet béke, és a jelenlegi status quo elég ingatag ahhoz, hogy ne nagyon szavatolja a biztonságukat, nem nagyon értem mire ez a hirtelen visszarajzás. Rodimusz űrkalandja biztos érdekes lesz, bár én így előre kétlem, hogy a Kibertron Lovagjai mitoszból sok mindent ki lehetne hozni, hacsak nem a bukásuk történetét, mert ha lenne kint valami extra, szerintem már hallottak volna róla, a korábbi TF sorozatokkal ellentétben ez a Polgárháború jóval nagyobb meretű volt mint a Föld és a kibertron, talán az egész galaxis kedélyeit borzolta. Illetve talán a lovagokhoz kapcsolódik a Quintession civilizáció, aminek bolygójára Skorponok kihajította a sérült Megatront valamelyik Polgárháború első napjai füzetben, és az a civilizáció is csúnyán bebukott.
# Aldarion 2015-09-27 17:54
Jók a meglátásaid. Ami a szögek hazatérését illeti, annyit lehet tudni, hogy nem minden csoport tért haza, sokukkal fognak Rodimuszék menet közben találkozni, így jó kérdés, hogy akkor ezek miért mentek vissza. Ami az Elveszett Fényt illeti, ők egy amolyan véget nem érő questre indultak, tehát a Lovagok csak egy ürügy volt, hogy elhúzhassanak. Persze, tényleg kutatják őket, de nyilvánvalóan annyira lehetetlen cél - erre Űrdongó is rávilágított - hogy az eddigi 45 füzet alatt még csak a közelükbe se kerültek. Viszont nem is baj, mert ettől függetlenül egy oltári zseniális sorozatot hozott össze Roberts, így remélem sose érnek el a Lovagokhoz...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta