Ki van itt?

Oldalainkat 1327 vendég és 0 tag böngészi

tf reg one 95 hirSziasztok!

Jó ideje adósotok vagyok a Transformers - Első regeneráció kilencvenötödik fejezetével, de most ennek is eljött az ideje.

A Végzet című történetünk ezennel a végéhez érkezett. Jó néhány nagyszabású - mondhatni legendás - összecsapásra teszünk ma pontot, mint például Szuper Omega és Monstruktor, vagy épp Fülelő és Össztűz párharca, de minden esetre végre-valahára Husáng is szembesülhet végzetével, a frissiben Fővezérré előlépett Rodimusz képében. Emelett pedig újra bevetésre indulnak a Roncsolók is, de Mogorva és Dinobotjai sem fognak unatkozni. Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# zotyo_a_gazdasz 2015-10-18 20:37
Szerintem Furman a legnagyobb TF író :)
# Aldarion 2015-10-18 22:29
Roberts előtt maximálisan egyetértettem volna, azóta azonban az ő személye komoly riválissá vált Furman számára. Nehezen tudnám eldönteni melyiküket kedvelem jobban, de az biztos, hogy ők ketten a legjobb TF írók, akik valaha egyengették kedvenc alakváltóink életútját...
# AdamK88 2015-10-20 15:54
Köszi szépen a fordítást! Remek rész volt! Husáng elég egy félelmetes karakter.
De nagy volt a "hangok" csatája is :) Szeretem Össztűz-et! :)
Üstökös részéről mi volt ez a pálfordulat?

És Aldarion, egyet értek veled! Mind Furman, mind Roberts fantasztikus író! Várom a kövi részt! :)
# Aldarion 2015-10-20 17:18
Üstökös váltásának nyomós oka van, és mindez a régmúltban - igen, az eredeti sztoriban - gyökerezik! De szép lassan haladunk a végjáték felé, ott minden ki fog derülni.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta