Ki van itt?

Oldalainkat 1855 vendég és 0 tag böngészi

warlord of mars 19 hirSziasztok!

Így a hónap vége felé itt az ideje, hogy tovább szőjük a Mars hadura című történetünk fonalát, hát íme itt a tizenkilencedik szám!

Miután a héliumi harcosok legyőzték Issus erőit, az Elsőszülöttek népe behódolt a támadóknak, így John Carter és társai elkezdték uralmuk alá hajtani a fekete marslakók birodalmát. Míg a többség beletörődött az elkerülhetetbe, néhányan nem képesek elfogadni, ahogy régi életmódjuk végérvényesen semmivé válik, így szembeszegülnek a hódítókkal. Élükön egy különös öregemberrel, aki valami nagyszabásúra készül... Jó olvasgatás!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# AdamK88 2015-10-25 18:06
Köszi a fordítást!

Egyre jobb és jobb a történet!! Alig várom a folytatást! :)
És még mindig ámulok, hogy a tisztelt írónak ERB-nek micsoda fantáziája volt!! :)
# Bran Galed 2015-10-26 07:50
Úgy látom erőteljesen az ifjoncnak akarnak nőt adni/ rajzolni :) :D
Valahogy most jobb a rajz minősége mint múltkor. Vajon mi történt?
# Aldarion 2015-10-26 09:49
Igen, jól látod. Burroughs minden regényében előkerült egy romantikus vonal, ha nem a főhősé, akkor valamelyik mellékszereplőé, mondhatjuk úgy is, hogy a szereplőit legtöbbször a szerelem motiválta. John Carter és Dejah Thoris hányattatásai a harmadik könyvben, a Mars hadurában értek véget - ennek a feldolgozása következik a Mars férgei után, amibe jövő februárban csapunk bele - az utána következő két regény a fiukról, Charthorisról és a lányukról, Taráról szólt, természetesen mind a kettőt kiházasította a sztori végére...

A minőségre meg az a magyarázat, hogy erre a két részre rajzolót váltottak. Utána visszajön a régi...
# babrafax 2015-10-26 18:39
A rajzok nagyon klasszak!Kár,hogy nem maradt a kiadó náluk.A Mars sakkjátékosait is elkezdték feldolgozni?Aldarion hálás köszönet a honosításokért!A könyvsorozat 8-dik kötete nem tudod kiadásra kerül Magyarországon?

Üdv.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta