Ki van itt?

Oldalainkat 630 vendég és 0 tag böngészi

tf mtmte 03 hirSziasztok!

A mai nappal újabb hónap veszi kezdetét a naptáram szerint, ami azt jelenti, hogy itt az ideje egy újabb fejezetnek James Roberts zsenális opuszából, a Transformers - Többek, mint aminek látszanakból!

Az Elveszett Fény eléggé szerencsétlenül sikerült rajtját követően a legénység programja egyre zsúfoltabbá válik. Bár a hajóból kizuhant utitársakat sikerült összeszedegetni - legalábbis többé-kevésbé -, és a hajó is működőképesnek lett nyilvánítva, azonban Riadó a legváratlanabb pillanatban riadót fújt, miután egy felfedezése alapján arra megállapításra jutott, a hajó fedélzetén a kibertroni folklór egyik legendás fenevada, egy Szikrafaló les az áldozataira. Rodimusznak és csapatának alaposan fel kell szegecselnie a padlódurkolatukat, mert ez még csak a kezdete a hosszú és viszontagságos hajszájuknak... Jó szórakozást!

És ezennel ünnepélyesen kijelenthetem, hogy befejeztük a Roberts-éra első történetét, én pedig kíváncsian várom a véleményeket, hogy a kezdeti benyomásotokhoz képest mennyit és milyen irányba változott a sorozat ilyen rövid időn belül, illetve hogy ti mit vártok ettől a csapattól a folytatásban?

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# fullillegal 2015-11-01 13:34
Az utolsó mondat jó volt. :D
# Bran Galed 2015-11-01 15:57
Ciklon kissé egyoldalúan adat elő az ősi vetélkedést.
Hataloméhes Megatron mint felszabadító?
Gondolom ennek még lesz folytatása.
Az pedig érthetetlen volt, hogy a liftes esetnél Agytröszt miért úszta meg.
# AdamK88 2015-11-01 16:22
Köszi a fordítást! Kemény rész volt ez is! :)

Hát az a Szikrazabáló nagyon félelmetesen nézett ki! De vajon miért nem bántotta Agytrösztöt?

Krómpáncél képessége se semmi! Micsoda robikat hoztak itt össze a fedélzeten :)

Na és a nyom az elején? Nyomkövető, Portyázó névjegye?!

Hátsóajtó választása is érdekes. De mit várunk, ha csak az egyik oldal történetét hallotta!

És még azt mondjátok, hogy Portyázó és Dongó drasztikus! Akkor Rodimuszról mit mondjunk?? Nem semmi, hogy Küllőt csalinak használta, aztán a Szikrazabálót a motorba dobta! :)

Egyre jobb és jobb ez a sorozat! Kezdem egyre jobban élvezni. Legalább annyira, mint a Furman féle Regenerációt!
# Aldarion 2015-11-01 17:04
Agytrösztöt valószínűleg azért nem bántotta, mert - ahogy az el is hangzott - a szikrafaló a legfényesebb szikra után megy. Gondolom ő is sorra került volna előbb utóbb, bár ami róla kiderült nem is olyan rég, Agytröszt közel sem olyan makulátlan szikra...
# shaolin 2015-11-03 09:15
Jó volt végig. Most már értem Portyázó hogy hiheti el az egész hajó elpusztult, miközben ügynöke van rajta. R.I.P. Érc. Annak örülök leginkább, hogy a kibertroni legendák azért kerülnek elő, szóval a küldetésnek van valamennyi értelme. Na meg persze Szán miatt is örömködök,aki Össztűz után a kedvenc autobotom maradt. (őt aztán rendesen hiányolom...remélem Roberts is:)
# Aldarion 2015-11-03 12:28
Nyugi, Össztűz is az Elveszett Fény fedélzetén tartózkodik, és ha nem is került be a sorozat főszereplői közé - őket egyébként elég nehéz pontosan felsorolni, de kb. Rodimusz, Magnusz, Drift, Racsni, Szán, Kanyar, Küllő, Ciklon, Pörgés, Hátsóajtó, Krómpáncél, Csévélő és immár Megatron alkotja a kemény magot -, de azért gyakorta felbukkanó hangsúlyos mellékszereplője lesz a szériának, ahogy még sokan mások is.
# Bran Galed 2015-11-06 18:23
Én azt nem értem, eme gépi élőlények miért nem tudnak haza/ távolra kommunikálni. Hisz még mi is kifejlesztettük, ők pedig 6 millió évesek már, legalább :)
Drága Roaming, vagy miért nem? :)
És hogy keletkeznek a robik? Gondolom nem a gyártósor és fogaskerék násza után 9 hónapra rá :)
# Aldarion 2015-11-07 12:27
A kérdésed igazából jogos. Elvégre láthattuk a korábbiakból, hogy van távkommunikáció. Emögött inkább azt vélem sejteni, hogy a csapatot kvázi száműzte Űrdongó, és most a részükről megy a durci, hogy "ha így, akkor odahaza tuti a turbórókát se érdekeljük, minek jelentkezzünk", míg a másik oldal meg halottnak hiszi őket, tehát emiatt nem is próbál kapcsolatba lépni velük. Az egyedüli ellenpont meg Portyázó két ügynöke volt, akik egyéb okokból de szintén elhallgattak, úgyhogy gondolom ez neki is azt igazolja, hogy az Elveszett Fénynek annyi.

Ami az alakváltók születését illeti, arra nem tértek ki eddig. Ellenben, bár fura, de újabban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a nemiségre, mióta elkezdték újra felfedezni a Kibertron elszakadt kolóniáit, rábukkantak a Caminusra, aminek az az érdekessége, hogy a lakosai között határozottan több női karakter is van, ezek közül többen csatlakoznak is majd az Elveszett Fény legénységéhez.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta