Ki van itt?

Oldalainkat 993 vendég és 0 tag böngészi

warlord of mars 20 hirSziasztok!

Némi csúszással de azért ma is frissítünk, méghozza a Mars hadura című sorozatunk következő fejezetével készültünk mára, melyben véget is ér a Mars férgei című rövidke történetünk.

Bár John Carter a fia, Carthoris és a fekete hercegnő, Linea - akiről kiderült, hogy nem kisebb személyiség, mint Issus unokája - megállították a főpapot, azonban hamarosan nyílvánvalóvá válik, hogy az nem távozott búcsú nélkül az élők sorából, és hátrahagyott egy aranyos kis szeretetcsomagot, mely ha nem állítják le idejében teljes pusztulást hozhat Barsoomra és annak minden népére. A kérdés csak az, hogy a hőseink idejében érkeznek-e, vagy a halott főpap lesz az, aki utoljára nevet? Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# babrafax 2015-11-08 17:17
Helló Aldarion,

köszi a frissítést.Akkor ez regényben meg sem jelent,igaz?A következő honosítás mi lesz?És érdeklődnék, hogy a Mars sakkjátékosait is képregényre vitték, vagy ott még nem tart a sorozat?

Üdv.
# pisti801227 2015-11-08 18:22
Nekem azt írja, hogy számomra nem engedélyezett a megtekintés.
# Aldarion 2015-11-08 18:34
Egy apró beállítási hiba volt a ludas, már javítottam.

A regények adaptálását a Mars hadurával fejezték be, azóta saját Barsoom sztorikat írnak Carterrel és Dejah Thorisszal. A következő történet a Mars hadura lesz, de abba csak jövőre kezdünk bele, ha be tudom addig fejezni, akkor évbúcsúztatóként decemberre kirakjuk a sorozat első különszámát.
# AdamK88 2015-11-08 20:15
Kedves Aldarion! Köszönöm a fordítást! :) Élvezetes egy rész volt :)

A történet még mindig lenyűgöz, a rajz meg szerintem fantasztikus volt!
Tetszett, ahogy a tudományt bevetve megtalálták a gyárat! Így kell ezt csinálni :)
Carthoris-t egyre jobban bírom. Okosra meg lett írva a karaktere! Viszont azt sajnálom, hogy Linea-t kiírták :( Jó párost alkottak volna Carthoris-sal!

Várom a folytatást! Komolyan, ez a kedvenc olvasmányom a Hálózsákon :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta