Ki van itt?

Oldalainkat 1113 vendég és 0 tag böngészi

tf rid 03 hirSziasztok!

Miután decemberben sikerült egy kicsit elcsúsznunk a Transformers - Álcázott robotok című sorozatunkkal, most ismét fejest ugrunk a kibertroni történésekbe, csak úgy rendesen.

Az Űrdongó elleni sikertelen merénylet után egy másik merénylő sikeresen eliminálta az álcák aktuális önjelölt vezetőjét, a hajdani szenátort, Férget. És míg mi tudjuk, hogy mindannyiunk kedvenc rózsaszín pszichopatája álla a háttérben, addig az álcák is sejtenek valamit a dologból, nem úgy az autobotok, akik Portyázó infóira támaszkodnak az efféle ügyekben. Hogy jó ötlet-e, az idő előrehaladtával egyre kérdésesebb... Azonban a mai történet eseményei egy időre elfeledtetik velünk az autobot taktikus ügyeletes disznóságait, hisz... hisz Üstökös kifordul önmagából és egy teljességgel új oldalát fedi fel előttünk, ami hosszútávon még komoly következményeket von maga után. Üstökös a csúcsra tör, ám tőle teljességgel szokatlan eszközökkel teszi ezt...

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# joustoe 2016-02-14 10:16
Nagyon jó képregény Grat hozzá!

Megkérdezhetem, melyik napon melyik képregény lesz feltöltve? Eddigi adatok alapján a következőket látom:
Kedd - F4
Szerda - Buffy
Péntek - SW
Szombat - Múzeum + BA
Vasárnap- Transformers
Fog ez változni és/vagy bővülni?
# Farek 2016-02-15 16:40
Nagyon optimista vagy, ami azt illeti. Mármint ha arra gondolsz, hogy mindez heti frissítésben lesz. :)
A Múzeum napja egyáltalán nem szombat, az teljesen változó, most így jött ki. A napok stimmelnek, de a gyakoriság egy-két kivételtől eltekintve havi lesz, nem heti. De még nem is ért véget február sem, szóval annyira ne rohanjunk előre, itt is jönnek még új dolgok a hónap végéig. Szerintem jobb képet kapsz, ha a tavalyi menetrendet rakod össze. ;)
# Aldarion 2016-02-15 20:27
Igen, sajnos Farek mester jól vázolta fel a helyzetet, bár én azért a magam részéről idén végre szeretnék előhúzni a farzsebemből egy-két régi-új járulékos címet, amennyire csak a kapacitásom engedi. Egyelőre nem mondok semmit, legyen meglepi, ha összejön.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta