Ki van itt?

Oldalainkat 1051 vendég és 0 tag böngészi

warlord of mars 21 hirSziasztok!

A mai frissítésünkkel John Carter, a virginiai kapitány is visszatér a színre, némi rövidebb kitérő után rögvest fejest ugorva a harmadik regény, a Mars Ura cselekményébe.

Fél év telt el azóta, hogy Dejah Thorist bebörtönözték, de John Carter még nem talált utat a Nap Templomába. Aztán Xodar kémei váratlanul jelentették, hogy régi riválisa, Thurid, késő éjszaka elhagyta az elsőszülöttek bekerített városát.

Xodar a saját embereivel szembeni bizalmatlanságában inkább Carterhez fordult segítségért, aki hűséges calotjával, Woolával, Thurid nyomába szegődött a Dor Völgyétől az Iss partjáig, ahol is egy baljós találkozóra került sor, ami rövidesen újfent fenekestől forgatja fel a Barsoom fennálló erőviszonyait. Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# AdamK88 2016-02-20 08:36
Kedves Aldarion!

Köszönöm szépen a fordítást! Már nagyon vártam, hogy újra olvashassam ezt a remek kis történetet!

Szegény Carter! Csak egy hajszálon múlott, hogy ismét együtt lehetett volna Dejah Thoris-sal :)

Amúgy remek kis rész volt. Végig izgalmas!

Várom a folytatást! :)
# mpaja 2016-02-20 17:54
Olvastam a regényeket, Láttam a filmet, igaz a történet ott különbözött, de az is jó volt). Elképzeltem Barsoomot , láttam is filmben, s a képregény is ad. Itt is látok (azt hiszem látok) különbséget a regénytől, de izgalmas és érdekes is. Várom türelemmel (de mind jobban), a következő részt :)
# babrafax 2016-02-20 21:58
Én is köszönöm az új részt.Nagyon jó volt.Remélem Amerikában sem hagyták abba.Idén különben adtak ki új részt?

Üdv.
# Aldarion 2016-02-21 00:29
A fősorozathoz még nem, viszont Dejah Thoris saját szériája már megkapta az új füzetet.
# babrafax 2016-02-21 10:47
És az mikor játszódik?Még John Carter színre lépése előtt?Az is egy 3-4 füzetes mini lesz majd?

Üdv
# Aldarion 2016-02-21 17:02
Amire most gondoltam, az a Dejah Thoris címen futó ongoing saját sorozata. Az jócskán John Carter érkezése előtt játszódik, és megmutatja, hogy a Mars Hercegnője sem épp egy védtelen nebáncsvirág.

Viszont amellett is volt pár saját minije, amik általában párhuzamosan játszódnak a fősorozattal. Jelenleg időhiány miatt nem tudok még azzal a szériával is foglalkozni, de hosszútávon mindenképp el akarom hozni a Zsákra azokat is.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta