Ki van itt?

Oldalainkat 1246 vendég és 0 tag böngészi

gears of war 15 hirSziasztok!

Egy régi adósságom törlesztésébe kezdek bele a mai füzettel, ez pedig nem más, mint a Gears of War 15. száma. A sorozat maga 2011 áprilisában állt le ideiglenesen, amíg az akkor gyengélkedő WildStorm kiadó havi rendszerességű füzetei két-három havi megjelenésekre álltak be, én pedig arra gondoltam, hogy kicsit halasztunk a sorozaton, amíg fel nem gyűlik némi alapanyag. Végül azután a 24. számmal véget ért a sorozat, felvezetve a Gears of War 3. részét, amelyben minden szálat elvarrtak, és nem egy szereplőtől is végleg elbúcsúztunk.

De vissza a történethez. A 15-18. számok cselekményüket tekintve meglepő módon nem a Sera végnapjai alatt játszódnak, hanem ellenkezőleg, a nem is olyan távoli múltban, amikor Marcus Fenix, Dominic Santiago és Anya Stroud legrosszabb rémálma még csak az iskolapad árnyéka volt. Azonban már ekkor is volt egy generáció, akik a egy eszmékkel megtámogatott háborút vívtak, melynek során az SZKK és az FKU, két hatalmas frakció csatázott a bolygó legértékesebb energiahordozójáért, az imulzióért. Ezt a több, mint nyolcvan évig zajló konfliktust Ingaháborúnak nevezték.

A mai történetünk az Ingaháború egyik rég elfeledett napjára visz vissza, amikor egy Adam Fenix nevű katonatisztben megérik egy elhatározás, ami nem sokkal később egész új irányt szabott az emberiség történelmének... Jó szórakozást!

Ja és megjegyzem, ha valaki közületek ismeri a regényeket, akkor számára érdekes apróság lehet, hogy a sorozat utolsó tíz számát a Gears of War és a Star Wars: Republic Commando regényeket is jegyző Karen Traviss írta...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# xeraph 2016-03-07 20:25
Nemrég olvastam el az előző részeket és máris itt a folytatás. Köszönet érte!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta