Ki van itt?

Oldalainkat 1497 vendég és 0 tag böngészi

transformers v1 97 hirSziasztok!

Némi kihagyás után visszatérünk a Transformers: Első Regeneráció című szériánkhoz, melyben tovább visszük a Mindent lezáró háború című történetet a második fejezettel.

Minthogy a sorozat utolsó történetszáláról van szó, gondolom senkinek sem meglepő, hogy szép lassan kezdenek az utolsó történeti elemek is a helyükre kerülni, így - Megatron, Skorponok, Husáng és Fülelő pofáraejtése után - végül színre lép Jhiaxus is, akit valószínűleg már mind ismeritek a Második generációban vagy az IDWerzumban betöltött szerepéből. Megvan? Na akkor ezt most gyorsan felejtsétek el, mert ez a Jhiaxus egy egész más személyiség. Valaki, aki régóta érlelődő terveit szövögetve a legvégsőkig is elmerészkedik, és most végre eljött az idő, hogy a végjátékban minden szál összefusson, kezdetnek ma végre felfedi a terveit, ahogy végre az Üstökössel kapcsolatos rejtély is megoldódik - legalábbis azok számára, akik elég szemfülesek hozzá, hogy összerakják a kirakó darabjait.

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# BIG BOSS 2016-03-21 11:22
Az helyzet hogy nekem a dinobotok a kedvenc csapatom. Eböl fakadóan elolvastam minden velük kapcsolatos jellemzést és a legtöbb univerzumban azt írják róluk hogy milyen erősek és kemény a páncélzatuk kegyetlenek egy szóval ők a háború mesterei aki harcra születek. Ezek tükrében számomra nagyon idegesitő hogy ha nagy ritkán szerepelnek valamelyik történetben akkor biztos hogy roncsá verik őket. De legjobb esetben is legflelyeb döntetlenre képesek. Úgy érzem hogy az összes író utálj őket és azon dolgoznak hogy minél szánalmasabnak álitcsák be eszt a csapatot.
# zotyo_a_gazdasz 2016-03-21 16:50
Én is szeretem a Dinobotokat, de azt is írják mindenhol, hogy lassúak és nem túl okosak.
Az eredeti G1 sorozat vége felé azért elég jól szerepeltek, mikor mogorva lett Optimusz halála után a Fővezér.
Ők mentették meg az Autobotokat, miután Husáng megrongálta a hajóikat a pusztuló Kibertron elhagyása előtt.
# zotyo_a_gazdasz 2016-03-21 16:54
Amúgy értem, mit érzel, mert nekem Portyázó a kedvencem: okos, higgadt, megfontolt, fegyelmezett, mindig figyel, elemez.
Ennek ellenére sokszor totál idiótának állítják be, és a tervei nem nagyon szoktak bejönni.....
# BIG BOSS 2016-03-22 19:02
Hát ez az totális ellentmondás hogy az egyik számban azt írják hogy nem túl okosa utána meg csak Mogorva volt az egyetlen aki átlátott Husáng tervén , utána meg simán bele sétált a csapdájába amin csak egy idióta nem látott keresztül. A másik dolog ami zavar velük kapcsolatban hogy az írok szerintem sokszor erőltetik nekik a dinó alakot harc közben. Mert igazság hogy mindegyiknek van egy borotva éles kardja amivel pillanatok alatt lekaszabolhatnák az ellenfeleiket de ők inkább a farkukkal csapkodnak vagy az öklüket használják.
# zotyo_a_gazdasz 2016-03-22 22:27
Mindkét gondolatod teljesen helytálló.
Mogorva személyisége számról-számra változik. A Tryptikon eset után belátta, hogy nem való vezérnek, aztán a következő számban meg megkoronáztatja magát.
Dinó módban meg tényleg nem célszerű harcolni, nem csak az energokardok miatt, hanem így a lőfegyverek komoly tűzerejét se használják ki.
# Intruder 2016-03-22 11:22
Pontosan értem, hogy mire gondolsz. Mogorva a TF világ Rozsomákja, aki gondolkodás nélkül nekimegy bárkinek, és baromira bosszant, hogy folyton feltörlik vele a padlót. Nem is emlékszem olyan csatára, amiből győztesen jött volna ki. A Reflektorfényben: Sokkoló füzetben meg már hihetetlen volt, hogy az öt renegát Dinobot nem bír elbánni Sokival. Aztán ott voltak a Szörnybotok, akiktől még ők is paráztak. WTF!?
# BIG BOSS 2016-03-22 19:17
Pedig amikor sokkolóval harcoltak még náluk volt a meglepetés ereje is. És akkor se szeletelték fel sok kicsi darabra helyette inkább puszta kézzel próbálkoztak.
# zotyo_a_gazdasz 2016-03-22 11:51
De egyszer megfutamították Trypticon-t.

Szerintem a Dinobotok mostani vereségével azt akarták sugallni az olvasónak, hogy milyen veszélyesek Jhiaxus emberei, mert gond nélkül leverték az öt Dinobotot...
# BIG BOSS 2016-03-22 19:44
Sajnos nem megfutamították Trypticon-t. hanem féreg hívta vissza mer elhasználta a küldetésre szánt üzemanyagot.
# zotyo_a_gazdasz 2016-03-22 22:28
De legalább nem veszítettek :)
# KiD3 2016-03-22 11:57
Aki bitang erős dinobotokat akar látni, annak ajánlom a G1 rajzfilmeket. Megatronnal pl minden nehézség nélkül törlik föl rendszeresen a padlót.
# BIG BOSS 2016-03-22 19:52
Ja csak ott meg értelmi fogyatékosak. Bárhogy is nézzük az írók mostohán bánnak velük.
# Vasbatman 2016-03-25 00:09
Sziasztok èn ujj vagyok èn 3èves korom óta rajongok a transformersèrt ès szerintem se akarnak ezekkel a karakterekkel szinpatizàlódni az írók de.Azt azèr vegyètek szàmítàsba hogy a tf4be amit michael BUMMM kèszített ott jelentőszerepe volt a dinobotoknak szerintem .Nameg a fal of gyebertronban.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta