Ki van itt?

Oldalainkat 897 vendég és 0 tag böngészi

sw kotor 04 hirA galaxis forrong és kavarog. Közel négyezer évvel Luke Skywalker születése előtt a mandaloriai háborúk a végsőkig igénybe veszik a Régi Köztársaság erőforrásait. Mivel a köztársasági erők jelentős része a harcvonalakon küzd, a peremvidék rendszerein lassan eluralkodik a törvénytelenség. Taris bolygóváros, az egykoron virágzó kereskedelmi központ bűnbandák háborúinak csataterévé változott. Ahogy mindenütt, a Köztársaság a Tarison is kizárólag a jedi lovagokra támaszkodhat, hogy fenntartsák a rendet.

De néhány, a hadvezetéssel elégedetlen lovag a jedik nagyobb szerepvállalása mellett érvel, és másokat is támogatásra buzdít. Ezek a lovagok – és tapasztalatlan tanoncaik – akik az otthoni rend fenntartásáért küzdenek…

Az előző rész tartalmából: Gryph elvezeti Zayne-t két árkániaihoz, mert azt reméli, ők segíthetnek elmenekülni a bolygóról. A csak Táborverőként ismert, zavarodott elméjű feltaláló, és védelmezője, a vad Jarael azonban nem szívesen segítenek. Ám amikor Zayne mesterei rajtuk ütnek, az árkániaiak hirtelen cselekvésre szánják el magukat – és hőseinkkel együtt meglépnek a bolygóról! De az árkániaiak álcázott tarisi otthona – az Utolsó Esély nevű hulladékszállító – évek óta nem repült. És végképp nem kellett szembenézni az űrben ellenük induló köztársasági hajókkal…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# AdamK88 2016-04-08 16:57
Egyre jobb és jobb ez a story! Köszi a fordítást!

Mikor várható a folytatása? Mert elég érdekfeszítő számomra :)
# kenand 2016-04-18 19:07
Legacy-val együtt egy ideig kiadta a SEMIC, majd sutba dobta, végül a SEMIC is becsődölt. (Előfizetésem volt, amit el is buktam :( )
Fordítás jó volt, a nyomdai munka katasztrofális. Vékony papír, pacás nyomat.
10 év alatt 0 fejlődés. Sőt az évekkel korábbi Szukits képregények is minőségibbek voltak, de sajna azok is becsődöltek.
Kis hazánkban egyszerűen nem adnak ez emberek pénzt Star Wars/Aliens/Predators képregényekre.
De sajna az angol SW vonal is is sokat gyengült a Disney-vel és a Marvellel. Nagy kár as Dark Horse-ért (tény a nem kemény kötésű TPB-k kötése ott is gyenge volt, 1 olvasás után szétesett)
# ntglaci 2016-04-08 17:25
Nagyon jó a folytatás! Várom a befejezést!
ntglaci
# Recsi 2016-04-09 17:58
A fordítás nem a mi érdemünk, a Semices kiadás alapján dolgozunk. A folytatásra - reményeink szerint nem kell sokat várni abban az esetben, ha a sok 1 hónapot jelent :)
# Greedom 2016-04-10 10:42
Sziasztok!

Nagyon köszi a fordításokat és a régi képregények feltöltését.

Nem témába vág, de a képről eszembe jutott. Itthon lehet beszerezni replika fénykardokat?
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta