Ki van itt?

Oldalainkat 951 vendég és 1 tag böngészi

  • Beleczki Zsolt

sw kotor 05 hirA galaxis forrong és kavarog. Közel négyezer évvel Luke Skywalker születése előtt a mandaloriai háborúk a végsőkig igénybe veszik a Régi Köztársaság erőforrásait. Mivel a köztársasági erők jelentős része a harcvonalakon küzd, a peremvidék rendszerein lassan eluralkodik a törvénytelenség. Taris bolygóváros, az egykoron virágzó kereskedelmi központ bűnbandák háborúinak csataterévé változott. Ahogy mindenütt, a Köztársaság a Tarison is kizárólag a jedi lovagokra támaszkodhat, hogy fenntartsák a rendet.

De néhány, a hadvezetéssel elégedetlen lovag a jedik nagyobb szerepvállalása mellett érvel, és másokat is támogatásra buzdít. Ezek a lovagok – és tapasztalatlan tanoncaik – akik az otthoni rend fenntartásáért küzdenek…

Az előző rész tartalmából: Zayne holokapcsolatba a lép a Renddel, hogy azok járjanak közben az érdekében, de elutasítják, ezért úgy határoz, hogy tovább nyomoz. Ütött-kopott szállítóhajójukon a Zsivány holdra, egy meteor- lyuggatta kisbolygóra menekülnek, ahol egykor mesterei “záróvizsgának” vetették alá őt és társait. Ám alighogy rálel a T1-LB (Elbee) nevű droid roncsaira, aki esetleg rávezethette volna a talány megoldására, Zayne mestere, Lucien rájuk talál, és a tarisi rendőrséget is magával hozza…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# AdamK88 2016-04-22 20:50
Köszönet a folytatásért és a fordításért!
Remek rész volt!
Így most már értek mindent :)
Várom a végkifejletet!! :)
# Bran Galed 2016-04-23 08:29
Khrhmm. kíváncsi vagyok én is immár - bár nem tartom a legjobb ötletnek hogy Zayne feladja magát - úgy látszik a szerzők kifutottak az ötletekből. Sőt úgy a 100.oldal magasságában még grafikai stílust is változtattak.
# Misi 2016-04-23 15:07
nagy köszönet a feltöltésért. a következő részt már úrja az eredeti grafikus rajzolja. én a 7. részig olvastam. azok meg is vannak nekem. nagyon jó történet. az izgalmak még csek ezután kezdődnek.
# ntglaci 2016-04-23 20:40
Köszönöm a folytatást, várom a befejezését!
ntglaci
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta