Ki van itt?

Oldalainkat 766 vendég és 0 tag böngészi

tf reg one 99 hirSziasztok!

Történt, hogy bár a honosítási folyamatunk helyre billent, de a komisz körülmények mindig összeesküdtek az aktuális TF frissítés ellen, mint legutóbb épp a múlt vasárnap, amikor az egész oldal téli pihenőre ment. Aztán történt az, hogy ma reggelre ébredve egy nagydarab piros színű egyén vett célba, aki közölte, hogy ha nem szeretnék intergalaktikus kellemetlenségeket a fejemre hozni, akkor ma igen is jobban teszem ha végre frissítek egy Transformerst. Nem mertem neki ellent mondani, így - ha kicsit megkésve is, - de ímme a múltheti adag. Neki pedig üzenem, hogy nem felejtek, már a fantomképet is megrajzoltattam, amit ezúton is közre adok...

Na de a poént félretéve, nem árulom el, hogy ma melyik sorozat és melyik száma került a terítékre, legyen ez Mikuptimusz puttonyának meglepetése. Ha kíváncsiak vagytok, akkor katt a linkre és jó olvasgatást! És mint mindig, jöhet minden óhaj, sóhaj, komment, vagy a cikk alá, vagy a fórumra!

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# joustoe 2016-12-11 09:40
nagyon jó képregény várom már nagyon a sztori következő részét!
Az angol TF aminek a borítóján ez a kép szerepelt várható lesz vmikor?
( asszem abban találkozik Optimusz, Sétáló, Siető, Menekítő és Aranybogár Infernoékkal... alig várom
# Intruder 2016-12-11 20:36
Arra a minire gondolsz, ami megjelent nyomtatásban nálunk is? Várjunk csak! Azt hittem, hogy az is elérhető itt digitalizálva, de úgy néz ki, hogy hiányzik.
# joustoe 2016-12-11 22:13
igen a 198-as UK számra gondoltam, bár tévedtem mert a kép a 41-es borítóképe amiben Áramkörszaggató ismét összefut Jazz-zel és Buster menti meg Jazz-t tőle :)
# Aldarion 2016-12-15 21:41
Őszintén szólva, szeretném, ha egyszer honosításra kerülne az UK vonal is, régóta tervben van, de az idő hiánya miatt jelenleg úgy gondolom, hogy IDWerzumot kellene végre gatyába ráznom, ha az megtörténik, akkor nem tartom kizártnak, hogy a Regen helyett egy másodlagos prioritású történetként abba is belefogjunk. De azt tényleg csak akkor, ha emezek újra stabilan futnak.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta