Ki van itt?

Oldalainkat 1228 vendég és 0 tag böngészi

csp082 newsSziasztok!

Ez a képregénysorozatunk is elég régen frissült már. Bár igazából ezt nem is mi csináltuk, mi csak digitalizáltuk még évekkel ezelőtt, de nem is ez a lényeg. Szóval a múzeumba ismét bekerült egy régi CsodaPók képregény. Na nem a régi magyar rajzfilmsorozatból ismert VíziPókra kell gondolni, hanem a megboldogult Semic kiadó által prezentált Csodálatos Pókemberre. És a 82 sem évszámot jelent, hanem ennek a számnak a sorban elfoglalt helyét, ami 1996-ban jelent meg hazánkban. Valamint a képről se mindenki az "I want you" feliratú toborzó plakátokra gondoljon - Pókunk szájából ilyen sosem hangzana el - , hanem inkább arra, hogy vajon hová tűnt Pókember orra??!! Ez sokkal több kérdést vet fel, mint minden más ebben a képregényben. Persze mondhatnánk azt is, hogy Macfarlane, ha már a Vörös Koponya a fő ellenség ebben a történetben, akkor az esélyegyenlőség nevében mindenkinek ugyanolyan orrot rajzolt, vagy pontosabban nem rajzolt. Ilyen jó srác ez a Todd. Rá nem lehet mondani azt, hogy elfogult lenne. De sebaj, a rajongói úgysem ezért szeretik, hanem... öööö... azt Isten tudja miért szeretik. Majd maximum mindenki kifejti a véleményét erről a fórumon. Persze miután elolvasta a Csodálatos Pókember 82-es számát. Végül felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a képregény nyomokban mogyorót, dióféléket és X-Ment is tartalmaz.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# shinobi76 2017-02-20 18:15
Köszönet az Új Csodálatos Pókember részért. Remélem , a többit is felrakjátok majd, mert ezeknek a klasszikusoknak volt az igazi hangulatuk. A Kingpin pedig ezeket a részeket már nem adja ki a PPP-ben, csak a kimaradt részeket.
A mostani Hihetetlen Pókember széria pedig szerintem egy nulla.
# HZsTeam 2017-02-20 21:38
Szívesen! :) Nem rosszak a Hihetetlen Pókemberben futó történetek sem, csak már mások. ;) De persze én is sokkal jobban szeretem a 80-as, 90-es évek Pókember sztorijait. Viszont a jó hírem, hogy terveim szerint fel fog gyorsulni a klasszikus Semic-es Pókemberek közzé tétele. Reményeim szerint még idén ki fog menni az összes hátralévő rész, úgyhogy lesz mit olvasnod neked is. :)
# shinobi76 2017-02-23 19:10
Ez remek hír. Főleg, hogy a hátralevő részekben feltűnik végre személyes kedvencem, a Zöld Manó is. Norman Osborn for president!:-D
Bár e kijelentéssel vigyázzunk mert a Sötét Kor alatt majdnem sor került rá.:-)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta