Ki van itt?

Oldalainkat 692 vendég és 0 tag böngészi

tf rid 08 hirSziasztok!

Miután már benne vagyunk a 2017-es évben, itt az ideje hogy az alakváltók is visszatérjenek a képernyőitekre. Legutóbb egy rövid esemény erejére kikacsintottunk a Kibertroni események felé, megnéztük, hogy áll Orion Pax, mióta maga mögött hagyta a bolygót - ehhez a vonalhoz később még visszakanyarodunk -, most pedig újból visszatérünk a Kibertronra, ahol Acélfej és a Dinobotok (-minusz egy Mogorva) épp arra készülnek, hogy kimerészkedjenek a vadonba, hogy kivizsgáljanak egy segélykérő jelzést. Nem lesz sétagalopp, azt már most borítékolhatjuk. De a részleteket olvassátok el magatok az Álcázott Robotok 8. részében. Jó szórakozást!

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# babrafax 2017-02-26 09:04
Helló Aldarion ,

tudom nem ide artozik de mivel a Mard sorozatot is te honosítod csak azt szeretném kérdezni,hogy a közeljövőben lesz -e esetleg új rész kirakva Jonh Carter újabb kalandja?A sorozat egyáltalán még fut Amerikában?

Üdv.
# Aldarion 2017-02-26 10:39
Amerikában már a második sorozata is lefutott, összesen 14+1 részt élt meg, és épp most indult el egy
John Carter The End című új mini.

Ami a folytatást illeti, nem tudom konkrétan megmondani, hogy mikor, de mindenképp szeretném folytatni. Sajnos jelenleg a meló miatt nincs annyi időm, mint amennyit szeretnék, így egyelőre csak a TF-re van időm.
# BIG BOSS 2017-02-26 18:50
Régóta várom már ezt a történetet, köszönöm hogy kiadjátok. aszt hiszem hogy egy éve került a kezembe angolul azóta váróm hogy elérj
ünk idáig. Nagyon várom a fojtatást. Sziasztok.
# shaolin 2017-03-02 10:04
dinobot-hónap!
Baró!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta