Ki van itt?

Oldalainkat 1370 vendég és 1 tag böngészi

  • M.B.

f4 annual02 hir„Ha a hősök kvalitását a velük szemben állók határozzák meg, akkor a Fantasztikus Négyes felettébb szerencsésnek, másfelől átkozottnak tekintheti magát azzal, hogy nekik az álnok Dr. Fátum jutott.” – írta Stan Lee egyszer. És talán nem túlzás kijelenteni, hogy nincs olyan képregényrajongó, aki ne ismerné ezt az ikonikus szereplőt. Mai fantasztikus frissítésünk erről a félelmetes, de egyben titokzatos alakról szól. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Victor von Doom maga a megtestesült, színtiszta gonosz. Első képregényünk egy már korábban honosított képregény újrahonosított változata. Ez pedig a Fantasztikus Négyes 5. része. Ebben Fátum terve nem más, mint hogy az időgépe segítségével megszerezze a legendás Feketeszakáll kincsét, ehhez pedig a Fantasztikus Négyes tagjainak „segítségét” kéri. Persze nem a legudvariasabb stílusban. Második képregényünk a Fantasztikus Négyes 2. Évkönyve, melynek első történetében betekintést nyerünk Fátum tragikus és szomorú eredettörténetébe, megismerhetjük az okokat, amiért Victor az emberiség ellen fordult. Ezután a füzet második történetében Fátum egy másik híres szupergonosz és egy különös főzet segítségével megpróbálja ismét egymás ellen fordítani az F4 tagjait. Kellemes olvasást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2017-07-18 19:10
El nem tudom képzelni hogy miután a mostani maimstreamben isten lett, mi lett vele?
# HZsTeam 2017-07-18 20:51
Leginkább Vasembert játszik.
# Intruder2001 2017-07-19 09:54
Színtiszta gonosz? Azt hittem, hogy ő inkább megkeseredésből lett gonosz, akiben azért van még egy szikrányi jóság. Egy korai Stan füzetben szerepelt egy kis srác is, aki mintha vele élt volna Latvériában. A gonoszok nem pátyolgatnak gyerekeket. :D
# dorian07 2017-07-20 11:02
Írótól függ. Gyakran ábrázolják önimádó diktátorként, aki bármit megtesz a hatalomért. Máskor úgy tűnik, hogy a hatalmat jóra is képes használni, illetve van van valamiféle erkölcsi iránytűje. A jelenbeli Vasember énjéről nem sokat tudok, de feltételezem, hogy antihős lehet.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta