Ki van itt?

Oldalainkat 1651 vendég és 0 tag böngészi

pokember v1 092 hir"Utcára nyílik a kocsmaajtó, kihallatszik belőle a Pók-muzsikaszó..." A képet elnézve, akár azt is feltételezhetnénk, hogy kedvenc Pókunk ezúttal kicsit lazábbra engedte a gyeplőt és a pohár fenekére nézett. De tudjuk jól, hogy az ő felelősségtudata nem engedi meg az ilyen kilengéseket, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy nem az italtól van így megrészegülve. A gyakorlottabb olvasók már tudják, hogy ez a képkocka a Kraven utolsó vadászatából van kivágva, és az fog folytatódni a Csodálatos Pókember 92-es számában. Azt persze most is hozzátesszük, hogy nálunk nem lesz olvasható a teljes történet, de a Kingpin kiadónál még mindig lehet kapni a szép, keménykötésű újrakiadását.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2017-09-13 09:41
Nem is csoda hogy a Semicnek vége lett. Megint egy régi történet a végére. Nem is tudom. Anno senki nem kérdezte meg őket miért csinálják ezt? Valaki sejthette volna hogy jó vége ennek nem lesz!
# HZsTeam 2017-09-13 20:55
Akkoriban ez nagyon jellemző volt a Semicre. Túl sok mindent szerettek volna megmutatni. A Marvel Extra és az X-Men is szinte folyamatosan arról szólt, hogy a régi, nagy volumenű sztorikat adják ki bennük, még ha ez sokszor a folytonosság kárára ment (és akkor nem is beszéltünk a Superman & Batman sorozatról). Mert alapból ezzel nem lett volna baj, ha az ilyen (már akkor is) klasszikusok csak a Marvel Extrában kaptak volna helyet, nem az X-Menben és a Pókemberben. Persze jó volt olvasni ilyen-olyan híresebb történetet is, de az biztos, hogy nem ez volt a legjobb formája.
# Kamiontauri 2017-09-13 21:12
Fú én azt rühellem hogy X képregény 30. számában van egy sztori eleje folytatás az Y képregény 44. számában, annak a végén meg írják hogy Z képregény 42. számában van a sztori 3. része és 10 részes a sztori. Fúúú. Pl a múltkor említettem a Kraven utolsó vadászatánál a Marvel extrát. Nekem csak az volt meg, tehát a sztori eleje meg a vége totál kimaradt. :( Jó most a sztori elejét tudtam pótolni sá-lá-láá :D
# Kamiontauri 2017-09-13 18:07
Nekem eddig a kedvenc képem a Semic kiadás 6. számának negyedik oldalán van. Majdnem könyékig felnyúlnak a seggébe... :D
# HZsTeam 2017-09-13 20:56
A szuperhős munka előnye az ingyen urológia. :D
# Bran Galed 2017-09-20 02:19
Mostan jut eszembe hogy a többi címmel (X-men, Transformers, a Supermant összevonták a Batmanmal )is így jártak el: Összevissza adták le a részeket, régi új és különleges egy csokorban.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta