Ki van itt?

Oldalainkat 1141 vendég és 0 tag böngészi

pokember v1 093 03Sziasztok!

Ahogy látjátok, igyekszünk egy kicsit felpörgetni a múzeumi Pókember füzetek közzé tételét, így a mai frissítésben máris olvashatjátok a Csodálatos Pókember 93-as számát. Ebben a számban két klasszikus is helyet foglal, hiszen befejeződik benne a Kraven utolsó vadászata, de emellett megtalálható második történetként Gwen Stacy halála is. Természetesen mindkét történet megért már egy újrakiadást, amit a Kingpin honlapján meg is tudtok vásárolni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2017-09-27 09:13
Eskü nem értem . Zavaros. Az előző részhez szinte semmi köze. Mégis ismétli a paneljait. Kraven meg akkor se vallana, ha a halál szélén állna.
# aladinnnn 2017-10-23 20:12
Nem találom a történet előző, 5. részét,
ami a 4. oldal szerint az X-men-ben van.
Valaki tudna linket idetenni?
# HZsTeam 2017-10-24 12:12
Ahogy azt írtuk az előző szám hírében is, nálunk csak a Pókemberben megjelent részek lesznek elérhetőek. A magyarul megjelent X-Men füzeteket Nitro oldalán (link a jobb oldalt) megtalálhatod, bár nem hinném, hogy a Kravenes sztorit kirakta volna, mert ő inkább az X sztorikat tette fel, és azokat pótolta ki a magyarból kimaradt oldalakkal. Szóval sajnos, ha teljes egészében akarod olvasni a Kraven utolsó vadászatát, akkor meg kell vásárolnod az újra kiadását.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta