Ki van itt?

Oldalainkat 844 vendég és 0 tag böngészi

hzs new year

Az év utolsó napjára is azért csak iderakunk egy közepes méretű frissítést. Bár most már nagyrészt biztos bulizni készültök, vagy már benne is vagytok, de másnem holnapra jó lesz ez a pár füzet olvasnivaló. Elsőként egy olyan kiadványt ajánlok a figyelmetekbe, amit annyira nem is kell olvasni, inkább csak a benne lévő képekben gyönyörködni. Ez pedig nem más, mint az én kis saját projektem, a Sepi's Gallery 25-ös száma. Bizony, ez is elért egy kisebb jubileumi számhoz. Remélem ugyanannyira fog tetszeni nektek ez a szám is, mint a korábbiak.

sg25 hir

A másik képregény már ismerős lesz nektek, hiszen ez is egy régi honosításunk felújított változata. Ugyanis most folytatjuk az X-Men ellen a Bosszú Angyalai minit a második résszel. Karácsonykor már olvashattátok az első rész felújított változatát, most itt a folytatást. Persze ha már valaki elolvasta az első szám után a többit is, mert nem tudta kivárni, hogy mi lesz a sztori vége, az most megteheti újra, élvezve, hogy a korábbihoz képest jobb minőségben és nagyobb méretben teheti azt. És talán nem árulok el nagy meglepetést, hogy majd számíthattok a többi rész ilyen felújítására is.

x men vs avengers 02 hir

A harmadik, és egyben utolsó képregényünk mára egy múzeumi darab lesz, nevezetesen a Csodálatos Pókember 102-es száma. Ebben a történetben kedvenc hálószövőnk végre összeakad a híres Vérontóval. A második sztoriban pedig megnézhetjük, hogyan hasít a Pókverda a hóban (ha már egyszer tél van). Tehát nem mindennapi kalandok vannak ebben a füzetben sem.

pokember v1 102 hir

Végül pedig a HálóZsák tagjainak nevében kívánunk mindenkinek boldog új évet! Köszönjük, hogy idén is velünk tartottatok, és reméljük, hogy jövőre is így lesz.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2018-01-01 00:49
Hát Sepi úr, nagyon -nagy ez a galery. Itt jöttem rá hogy Pékember barátunk nagyon el van engedve dögös, tüzes macákkal: Mary Jane, Gwen, Fekete Macska, Silk.... Más szuperhősnek egy is nehezen
:) Harley Quinn a kedvencem lett :)
De a legnagyobb flash a kacér Supergirl - nála elakadt a lélegzet.
A többit meg köszönöm. Buék Nektek! Hálózsák forever and ever!
# HZsTeam 2018-01-01 07:44
Köszi. Örülök, hogy tetszett. :)
Bizony, az tény, hogy nem akármilyen nőkkel van körülvéve Pókember. :)
Boldog új évet neked is! :)
# Guest 2018-01-01 00:49
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
# ntglaci 2018-01-01 08:27
Boldog Új Évet nektek is!
Köszönöm az egész éves kitartó munkátokat!
Jó egészséget kíván:
ntglaci
# gucsy7 2018-01-01 11:46
Boldog Új Évet a Csapatnak!
Köszönöm az egész éves kiváló munkátokat!
# SzimpiSzimbióta 2018-01-01 17:10
Azt tudjátok, hogy May néninek Donald Trumphoz is köze volt? :)

http://readcomiconline.to/Comic/The-Amazing-Spider-Man-1963/Issue-361?id=4597#5

Ez van akkor, amikor magyarra fordítanak képregényeket, a popkulturális utalások lemaradnak.
# misike 2018-01-01 17:44
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINNEK AZ OLDAL TAGJAINAK ÉS MINDEN OLDALT LÁTTOGATÓ KÉPREGÉNY FANNAK! KÖSZÖNÖM AZ EGÉSZ ÉVES MUNKÁTOKAT HOGY ELHOZZÁTOK NEKÜNK EME SOK SZUPER KÉPREGÉNYT! JÓ PIHENÉST MEGÉRDEMLITTEK! ELNÉZÉST HOGY IDE IROM!!444 A DARKNESS- C4A TESTVÉR OLDALAK TARTALMMÁT MELYIK BÖNGÉSZŐ SEGITSÉGÉVEL LEHET LETÖLTENNI KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!!!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta